Jana Bártová o vítězství na iXS v Leogangu

Autor: Jana Bártová, vydáno: 22.9.2015

Za poslední dva týdny si Jana Bártová vynahradila snad celosezónní trápení. Před týdnem se jí podařilo vyhrát Mistrovství Evropy v polské Wisle (Mistrovství Evropy ve sjezdu s výraznou českou stopou) a v uplynulém víkendu finálový závod IXS Evropského poháru v Leogangu (Finále iXS EDC v Leogangu: Bártová vyhrává). 





„Jela jsem do Leogangu opět bojovat o top stupínek. Sobota byla krásně suchá a trať hrozně rychlá. Trať mně fakt bavila a bylo to vidět i na čase. V měřáku jsem sice moc nezašlapala, ale zato jsem zvítězila o 10s, před Carinou Cappellari. V noci nám začalo pršet a ranní tréninkové jízdy byly dost uklouzané. Obzvláště rockgardeny. I zde se však počasí postavilo na naši stranu a odpoledne se jelo na idoši. Nastupovala jsem do finále v naprosté pohodě. Užila jsem si jízdu, a vyjela si první letošní iXS vítězství. Jsem za něj nesmírně ráda, protože se mi podařilo napravit to, co se mi zde na svěťáku nepovedlo. V celkovém hodnocení jsem si vyjela po třetí druhé místo, ale úplně haluzově. Nejela jsem dva závody a nedělala jsem si naděje na jakékoliv dobré umístění. Ale po finále jsme měli s Carinou na druhém místě stejný počet bodů. Jelikož jsem vyhrála finálový závod, tak jsem byla posunuta před Carinu a brala druhý flek.“ 





Leogang byl pro mě letos poslední závod. Teď už jen odpočinek a posléze tvrdá příprava na další rok. Příští rok pokračuje ve stejném týmu. Chtěla bych poděkovat týmu Ghost RRP, že mně vzal pod křídla, mému příteli Rosťovi Štencelovi, rodičům, mému osobnímu sponzoru Meatfly wear a všem co mi fandili a drželi palce.





Sleduj Janu i na Facebooku JanaBartova60.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Kome 22.9.2015 v 14:08

    Paráda. Držím palce v příští sezóně

  • anonymní uživatel Jaja 22.9.2015 v 16:12

    Gratulace, hoši stydte se:)

  • anonymní uživatel Hanz 22.9.2015 v 21:32

    dupej to tam, jen tak dál ...

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 23.9.2015 v 16:42

    příští sezonu v plnym

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí