MojeKolo

Nové spravedlivější přihlašování na EWS v roce 2016

Autor: Keli, vydáno: 30.11.2015

Příští rok vstupuje EWS do své již čtvrté sezóny a její popularita neustále roste, počty jezdců jsou vyšší a vyšší, ale startovních míst nepřibývá. Přihlásit se v minulosti na závod EWS znamenalo hodně stresu, rychlé připojení k internetu a hodně rychlé prsty na myši. Dosavadní způsob přihlašování byl „kdo dřív přijde, ten dřív mele resp. kdo pozdě přijde, nemele vůbec“, startovní pole se naplnilo rychlostí blesku a jistotou měli pouze tzv. chránění jezdci, kteří mají účast zajištěnou.





Na rok 2016 nastává změna, přihlašování bude spravedlivější, 25. ledna se spustí na 24 hodin přihlašování na všechny závody EWS, po skončení přihlašování se náhodným výběrem naplní startovní pole a úspěšní závodníci dostanou oznámení o účasti pomocí emailu.
Při přihlašování bude povinné vyplnit pouze základní údaje, ale bude zde možnost i zadat doplňující údaje, které zvýší šanci na zisk divoké karty. Divokých karet bude 30 na každý závod, jejich volba bude záviset na výběru lokálního pořadatele. A dalších třicet divokých karet bude moci použít v průběhu roku organizátor celého seriálu Světová enduro série.





V kalendáři na rok 2016 bude mnoho nových míst, kromě již klasických míst jako je Whistler či italské Finale Ligure se seriál podívá do jižní Ameriky, do Chile a Argentiny. Polovina závodů bude v Evropě, dvakrát jezdci zavítají do Itálie, jednou do Francie a Irska. Absolutní novinkou bude závod v americkém high society lyžařském středisku v Aspenu.



Kalendář EWS 2016
26. – 27. 3. Valdivia, Chile Valdivia, Chile
2. – 3. 4. Bariloche, Argentina Bariloche, Argentina
15. 5. County Wicklow, Irsko County Wicklow, Irsko
16. – 17. 7. La Thuile, Italie La Thuile, Italie
30. – 31. 7. Aspen Snowmass, USA Aspen Snowmass, USA
13. 8. Whistler, Canada Whistler, Kanada
17. – 18. 9. Valberg-Guillaumes, Francie Valberg-Guillaumes, Francie
1. – 2. 10. Finale Ligure, Italie



Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí