Enduro MTB Series by Kellys - enduro série na oči

Autor: Keli, vydáno: 28.12.2015

Jízda bez předchozího tréninku na trati, tzv. na oči, je velmi populární především ve Francii, ale také i v Polsku. A tak se v u našich severních sousedů pojede seriál závodů Enduro MTB Series by Kellys.





První ročník této série se bude skládat ze dvou závodů, první se odehraje v okolí města Przesieka 18. června, na jezdce čekají odlišné povrchy, krásné erzety a navíc jako bonus koupání v Podgórzynských vodopádech.
Na druhé kolo si budeme muset počkat až do října, 8. 10. v okolí Baligródu. Dva závody, to je málo, říkáš si, pořadatelé si toho jsou vědomi a tak se máme těšit na třetí, zatím tajný závod, který se pravděpodobně uskuteční během letních prázdnin.





Přestože se seriál odehraje v Polsku, pořadatelé očekávají silnou účast zahraničních jezdců především z České republiky a Slovenska, o všem podstatném o seriálu vás budeme informovat, jelikož d:key je mediálním partnerem pro ČR a SK.





Hlavní pořadatel Enduro MTB Série Grzegorz Miedziński slibuje množství cen pro nejúspěšnější a také dárky pro každého ze startujících od sponzorů: kamery BenQ, oblečení a chrániče Endura, helmy TSG, brýle Julbo, batohy Deuter, pneumatiky Maxxis, světla Varta, maziva Trezado, nářadí Airshot, mycí prostředky Nikwax a maziva Juice Lubes. A další sponzoři jsou stále v jednání.

Další informace o závodech, hledej na www.enduro-mtb.eu a Facebooku.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí