reklama

Foto soutěž: ukaž fotku a vyhraj luxusní fotoknihu Random

Autor: Keli, vydáno: 29.1.2016

Každý z nás má v útrobách svého pevného disku bajkové fotky, prober je, a tu nejlepší co máš z loňského roku pošli do soutěže. A když se jedná o foto soutěž, tak cena bude také zaměřená na fotografie – luxusní foto kniha Random.





Žádná lycra, žádné crosscountry, žádné oholené nohy, žádný testy ain reporty, ale enduro, big air, freeride, downhill, racing, 4X, street, dirt, allmountain a k tomu hustý triky a fantastická krajina – to je Random.

Osmý díl fotomagazín Random s podtitulem The Black Box Edition nabízí více jak 200 stran plných fotek nejlepších světových fotografů s nejlepšími světovými jezdci. Mezi fotografy najdete taková jména jako Sven Martin, Hoshi Yoshida, Paris Gore či českého zástupce Honza Kasla.





A jak získat Random The Black Box Edition? Pošli fotku nafocenou v roce 2015 do naší fotosoutěže a pokud budeš mezi nejlepší pěticí, tak je Random tvůj. Do poroty zasedne několik fotografů, kteří mají blízký vztah ke cyklistice nebo sportu obecně (Jiří Pařízek, Lukáš Navrátil, Viktor Šulc a Tomáš Rašek) a ze všech zúčastněných vybere ty nejlepší.





Jak se zúčastnit?
Snadno, vyplň formulář níže na stránce a přidej fotku. Ke každé fotce připoj jak a kde vznikla, kdo je jezdec, kdo fotil a případně cokoliv zajímavého vztahující se k fotce. Zúčastnit se může pouze fotograf resp. jezdec se svolením fotografa. Do soutěže mohou být zařazeny pouze fotografie týkající se (alespoň okrajově) horských kol.

Uzávěrka soutěže je 10.2.2016.



Foto (formát JPG, maximální velikost 8MB):

Popis

Vaše jméno a příjmení:

Váš email:



Zapojením do soutěže souhlasím s použitím fotky na webu dolekop.com a na FB dolekop.com.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Vale (shapoval.v.ale (a) gmail.com) 11.2.2016 v 22:49

    Výsledky soutěže budou?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí