ZR zrychlí SRAM v ČR

Autor: Keli, vydáno: 8.3.2016

Šokující zpráva se šíří kuloáry, Znojemská raketa Richard Sýkora bude mít pod palcem SRAM! Teda alespoň u jednoho z českých distributorů.





Po bulvárním úvodu přejdeme k seriózní zprávě, tak jak je na d:key zvykem. V minulém týdnu bylo oznámeno, že SRAM bude mít v ČR nového oficiálního distributora, tím se stává brněnská firma ASPIRE SPORTS, která mimo jiné dováží kola Cannondale, GT, Schwinn, Mongoose a mnoha dalších značek. Rozšíření portfolia o SRAM, Rock Shox, Avid, Truvativ a Zipp si vyžádalo i nového zaměstnance, brand managera a tím se stává právě ZR.





ZR krom toho, že je náš dobrý kámoš, není tradiční kravaťák, potkáš ho na mnoha závodech a to jak na kole, tak na baru. Takže až budeš míjet rozesmátýho kluka, co vypadá jako Harry Showman ze Studia kamarád, tak si mu můžeš postěžovat, jak ti ty Avidy nebrzdí, Sram neřadí a RockShox netlumí.







Oficiální tisková zpráva níže:

S velkou radostí vám chceme oznámit, že ASPIRE SPORTS se ode dnešního dne stává oficiálním distributorem značek koncernu SRAM (SRAM, Rock Shox, Avid, Truvativ a Zipp) pro Českou a Slovenskou republiku.

Velmi si považujeme toho, že jsme byli osloveni těmito značkami ke spolupráci. Koncern SRAM patří jistě mezi 3 až 5 nejdůležitějších firem v celém cyklo odvětví a patří mezi největší inovátory. Jeho základní filozofií je snaha o uskutečnění zcela nových věcí, které si doposud nikdo nedokázal představit. Stejně tak jedno z našich kréd je: „Co si nedokážeš představit, to se nestane.“

Hodnoty, pozice a přístupy nás jako ASPIRE SPORTS a SRAM jsou tak velmi podobné.
Věříme, že obrovská produktová, marketingová a provozní síla koncernu SRAM společně s naším obchodním přispěním povede k výraznému vylepšení pozice SRAM na českém a slovenském trhu.

Diskuze

  • anonymní uživatel Gianni 8.3.2016 v 11:38

    La grandissimo razzo di Znojmo! ci vediamo ad Massa bro' !!!

  • anonymní uživatel tcq 8.3.2016 v 11:52

    Tak toto bych si dovolil oznacit za takzvanou "prestupovou" bombu :-)

  • anonymní uživatel Gianni 8.3.2016 v 12:40

    pá pá signore Žitní?

  • anonymní uživatel Pirek (pirek.u (a) seznam.cz) 9.3.2016 v 7:07

    Je to trošku dezinformace-Aspire sice bude novým distributorem produktů koncernu Sram, ale zároveň jím bude i stávající distributor - Cyklo Žitný.....

  • anonymní uživatel ZR 9.3.2016 v 7:37

    to Pirek: hned druhá věta: Teda alespoň u jednoho z českých distributorů.

  • profilová fotka Keli 9.3.2016 v 9:36

    to Pirek: nerekl bych, ze se jedna o jakoukoliv dezinformaci, je to zprava o tom, ze Aspire bude novy oficialni distributor, oficialnich distributoru muze byt mnoho, vyhradni pouze jeden, ale o tom nepadlo ani slovo.

  • profilová fotka Petra Králová 9.3.2016 v 10:36

    Ceníky jsou na drobný detaily podobné, Žitný jako odpověď udělal -8%, Aspire bude mít servis až od poloviny dubna (nyní nemají nic), moc bych nejásal.. rozjet to bude chtít balík a ranec času a nervů. Až se na ně začnou obracet samodomo opraváři, že chtějí na sedum let starý werky díly tak se taky ukáže, že to není žádnej med vyjít zákazníkovi vstříc... ono mít 3-4000 položek náhradních dílů skladem není legrace.. příjemná je zatím ta dodací doba 1 měsic.

  • anonymní uživatel Pirek (pirek.u (a) seznam.cz) 9.3.2016 v 22:15

    Omluva autorovi, přehlídl jsem konec bulvárního úvodníku....

  • anonymní uživatel fan.tomas4 (fan.tomas4 (a) seznam.cz) 10.3.2016 v 19:35

    No myslím, že všechno bude lepší než cykložitný..

  • anonymní uživatel štěpán 14.3.2016 v 22:19

    Já osobně jsem strašně rád, sram a rock shox mám v oblibě ale mojí dobrou náladu mi dost často zkalili u židného. Nikomu jsem nic neudělal a přesto jsem byl trápen a já trápen být nechci. Takže já nastávající situaci beru velmi pozitivně a děkuji za ní.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí