reklama

WBS: Legenda nikdy nezklame - Otrokovice očima pořadatele

Autor: WBS Media, vydáno: 13.4.2016

Výborná nálada a spousty lidí za svitu slunce obsadili kopec Trestný v Otrokovicích. Důvod byl zcela zřejmý už při vjezdu do města, dosti důrazná a specifická muzika se linula přes město a sváděla k návštěvě snad všechny sportovce, diváky, kochače, kteří byli na blízku. Výhodná poloha u Moravy zajistila, díky blízké cyklostezce, dostatečnou zásobu diváků u tratí našich RZ.





Druhým závodem Bikerally Otrokovice pod vedením Radima Matyáka a party Bikecore OE nám pokračuje RPM stav wood bike series 2016 a to dosti úspěšně, za dva závody máme zaregistrováno v seriálu již 230 závodníků, což je obrovský nárůst zájmu o naši adrenalinovou a přátelskou disciplínu.





V sobotu to vše začalo celodenním tréninkem. V neděli ráno, kdy je jednoznačně méně času, se zaregistrovalo 167 závodníků do závodu a vše tak bylo rozjeto naplno v jedenáctou, jako je zvykem na všech našich závodech.





RZ nabízely nádherný povrch a letité řádění bikerů v otrokovickém lese se tak podepsalo na technických pasážích, které lze popsat v pár slovech..skalky, kmeny, prach, přírodní klopenky, horizonty, dropy, kořeny, písek…toť výčet povrchů a znesnadňovačů každého průjezdu. RZ se jely zároveň a tak si závodník nemusel užívat předlouhou pauzu na slunci a v třiceti vteřinách se na obou RZ závodilo a diváci si mohli oči vykroutit.





Byl to nádherný závod, kde se nám podařilo i neřešit těžší zranění, vyjma klíční kosti, ale to je u toho sportu pravidelné zranění… Bezpečnost je důležitým bodem, na který se musíme soustředit a je nutno poděkovat těm, co k tomu přistupují s respektem. Extrémní kulisou nejen diváckou ale hlavně pořadatelskou je samotný Bikecore OE. Tato banda dělá vše ze srdce a snaží se ukázat ostatním že Bikerally je fajn!

-Haff-

Pořadí 2. závodu:
1. Malý Petr Maloch racing 4:25,7
2. Macek Libor Mondraker + 2,7
3. Navrátil Tom Peksport Specialized + 3,0
4. Kolajík Martin SBT Fryšták + 3,2
5. Cais Erik CTM racing +10,3 (1.J)
6. Marek Jiří Valmezbike racing +12,3





Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Hanz 15.4.2016 v 23:43

    díky moc, hoši - za vše, náDHerný závod, fakt hustá lokalita

  • anonymní uživatel slanina (pe666ca (a) seznam.cz) 16.4.2016 v 11:16

    děkujem , děláme to pro Vás

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí