Video: ZEVL TEAM zve na druhý závod BigMat Czech Downhill Tour 2016

Autor: Pepa Kašík, kategorie: Video, vydáno: 21.6.2016

Nedávno byla na Facebook BigMat Czech Downhill Tour 2016 zveřejněna a vyhlášena soutěž o nejlépe komentovanou pozvánku na druhý závod CDT 2016. Vítěz má zdarma startovné do Koutů, pětihvězdičkovej hotel pro sebe i kámoše, ólinclusive na celej víkend, welnessko a thajskou masáž k tomu. Ne kecám, slíbili jen startovný gratis :)

Zevláci se nemohli dočkat, až se téhle výzvy ujmou a vyzkouší si, jak náročný to má Claudio Caluori. Ten, jak jistě víte, zve pravidelně na závody světového poháru ve sjezdu prostřednictvím svých videí, kde si to dává včetně komentáře za jedním z bezmozků světovýho kalibru.

Neměli jsme ani Claudia, ani bezmozka ze svěťáku. Máme ale českýho Pepka, bezmozka Špalka, dvě rozvrzaný Demíčka a obouchaný Goupróčko. Nic nám tedy nebránilo natočit tohle!

Komentovat, držet tempo, sledovat trať a nezabít se, bylo opravdu složitý a vysilující. Kort když nám při prvním pokusu vyplivla kamera, která se někde ve 2/3 tratě rozhodla stávkovat a vyžadovala restart :) U druhýho pokusu, který jste právě mohli zhlédnout už jsem sotva lapal po dechu.

Ti z vás, kteří se do Koutů nechystají zrovinka zazávodit, ale jen tak prostě zazevlit a užít si víkend s kámošema, si můžou udělat obrázek o dalších trailech pomocí nedávno natočenýho vidka. V tom pro vás ZEVLáci zmapovali aktuální stav červených tratí v Kouty Bikepark ;)

Diskuze

  • anonymní uživatel greg minářů (fany.007 (a) seznam.cz) 22.6.2016 v 12:59

    ulet :-D

  • anonymní uživatel Aneta 24.6.2016 v 13:41

    Super :D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí