Video: pátý ročník King of the Yellow Hills pokazilo počasí

Autor: Vít Daněk, vydáno: 28.7.2016

V sobotu 16.7. proběhl 5. ročník závodů King of the Yellow Hills. I přes optimistické předpovědi počasí nám bohužel začalo již v tréninku pršet a nedalo se víceméně dělat nic jiného než závody zrušit a následně zrušit i celou aterparty.

Skoky jsme měly poctivě přikryté celý týden a to i když bylo počasí všelijaké? Den před závody jsme rozdělaly ohně mezi skoky a vysoušely jsme, co nám síly stačily, do toho nám tekla nějaká ta slivovica a pivko a byla těžká pohoda a víra že k nám žádný déšť nepřijde.

Ráno jsme se vzbudily spíš než do horkého léta do těžkého podzimu. Venku 9 stupňů ale sluníčko na chvilku vylezlo a začalo se kolem 10 ráno jezdit.

Riderů se sešlo i v takovém počasí kolem 15ti a již v tréninku začali padat solidní pekla. Například 360 báro na prvním velkém dvojáku od Juniora, stylové průtahy od Peti Kubína, Viktor Pospíchal ( čerstvá posila Madeover clothing teamu) lítal jako jediný novou transferovou lajnu, která navazuje na hlavní velkou lajnu.

Bohužel ve 3 odpoledne začalo pršení, které přestalo až na druhý den ráno. Každopádně i přes zrušení závodů bylo o zábavu postaráno. S kolegou a mistrem mikrofonu Božím Waškem jsme rozjely velkolepé soutěže o různé kvanta chlastu a trika od sponzorů, kde se o hlavní zábavu postaralo duo Michal Hajtr a Michal Koupelka… přelézání skoků v absolutním masakru a bahně opravdu stálo za to (doporučuji čeknout video report od Božího Waška).

Velký dík patří všem, co v počasí jaké panovalo, zůstali a dali s náma a naší YellowHills crew párty až do rána. Všem sponzorům a celé naší bandě za brigádničení. Každopádně velkou omluvu posílám kapelám co nám měly zahrát na after a nakonec jsme je musely odvolat, což mě osobně mrzí hodně každopádně by jsme asi byly dlouho o chlebu a vodě a pár lidí nám moc vstříc nevyšlo.

Každopádně na konci prázdnin pořádáme JAM, kde alespoň rozdáme zbytek cen od sponzorů a užijem si konec léta. Díky moc za podporu a další rok tentokrát už bez bahna a dešťě zase na Žlutavě!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí