Video: Patkan Crew - Roadtrip

Autor: Patkan Crew, vydáno: 4.9.2016

Tak, ako každý rok sme sa cez leto vybrali na biketrip ale tentokrát sme si spravili zástavky v troch bikeparkoch no každý bol v inom štáte. Prvá zástavka padla na bikepark Kálnica kde je neskutočné množstvo tratí rôznych obtiažností. S chalanmi sme si oblúbili hlavne „BIG AIR“ line kde boli velmi pekné klopky a hlavne konečne väčšie skoky tak ako sa na bikepark patrí. Vedla vleku bola pre nás velmi zábavná flow line kde sme si s českými strelcami so ZEVL TEAMu a Nemcami z FIASKO RACING dali pár long trainov pri ktorých sme si v spodnej časti lajny užívali a nahlas kričali ako malé deti počas vymetania nádherných klopiek kde sa dali poriadne prevetrat skills jazdcov a hlavne povyzúvať kolesá. Super atmosféra panovala aj po jazdení priamo na parkovisku kde sme sa zabavali až do noci s chalanmi od ZEVlu. Počas tripu bol s nami aj náš kameraman Samo ktorý natáčal iba v tých najlepších pasážiach bikeparkov a dôkazom toho je aj full video z celého tripu.

Po dvoch dňoch strávených jazdením a natáčaním v Kálnici dvíhame kotvy a presúvame sa do Rakúskeho strediska Semmering kde sme boli už aj pominulé roky.Ráno sa zdalo že to bude pekný deň na natáčanie tak sme sa vybrali do „SLOPEstyle“ parku kde sme začali natáčanie no v tom začalo liat až tak že lanovku okolo obeda zastavili a nám neostávalo nič iné ako hladať inú variantu. Padli možnosti ako Schladming, Špindl, Leogang a iné, no my sme dostali echo že v Českých Koutoch je vraj dobrý bikepark. Do navigácie hádžeme Kouty a po pár hodinách sme tam aj dorazili, bohužial Kouty nebol ten správny názov lokality kde sme plánovali ísť a tak sme po 600km obchádzke dorazili do správnych Koutov nad Desnou.Bikepark nás velmi príjemne prekvapil množstvom tratí a peknými skokmi. Dali sme si pár jázd a začali hneď natáčať. Je tam toho tolko že sme ani nestihli natočiť to čo sme chceli, každopádne sme sa neskutočne zabavili a zbúchali po dlhej dobe poriadny edit. Tešiť sa môžete aj na další edit, ktorý bude čisto z POV záberov a bude to akčné ako telenovela La Paloma Bianca.

Na natáčani sa podielala celá PATKAN CREW v zložení Denis Šúlek, Paťo Beňo, Lubo Mlynček a.k.a Mlynko, bratia Tomáš a Matúš Halahijovci a náš filmmaker Samo Antoška ktorému sa chceme poďakovať za brutálne video z tohto ROADTRIPU.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel odrazka 4.9.2016 v 21:40

    Super video, klobouk dolů...

  • anonymní uživatel lubo 5.9.2016 v 18:08

    cože taký Stůl ???!!! HOLY SHIFT !!!!!!!!

  • anonymní uživatel Zikus (admin.Zikus (a) seznam.cz) 5.9.2016 v 21:35

    Jak se jmenuje ten rider ve fialovým TLD dresu?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí