Milan Čižinský o EWS ve Finale Ligure - třetí celkově v EWS!

Autor: Milan Čižinský, kategorie: Report, vydáno: 3.10.2016

Milan Čižinský je sjezdový matador, který jezdí od nepaměti a zraje jako víno. Čím starší, tím je lepší. Na posledním letošním závodě Světové enduro série získal páté místo a zakončil tím podařenou sezónu EWS. Jako první Čech se postavil na stupně vítězů této prestižní enduro série a vybojoval celkové třetí místo. Více o finálovém závodě prozradí sám Číža.

Poslední závod světové série v Enduru hostilo jako obvykle Finále Ligure a tratě byly oproti loňsku mnohem zábavnější a speciálně první den mě velmi bavily. Také počasí tento rok maximálně vyšlo a užívali jsme si teplého počasí.

První závodní den nás čekaly tři hodně sjezdové orientované stage, které měly flow i těžké kamenité pasáže a při závodě i hodně prachu a moc jsem sem si je užil. Naproti tomu druhý den to bylo mnohem víc o šlapání a o tom kdo se ještě po dlouhé sezoně dokáže zmačknout a podat maximální výkon ve čtyřech o něco kratších, ale o to výživnějších erzetách. Specielně Rz 5 a 7 s velkým množstvím diváků byly úžasné!

Nakonec z toho bylo 5. místo v našlapané konkurenci! Co je ale hlavní, odvážím si 3. místo v celkovém hodnocení Endoro World Series!

Diskuze

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 5.10.2016 v 7:20

    Skvělý výkon, gratulace !

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí