Kopřivná Bike Festival bude i v roce 2017 - termín je znám

Autor: Keli, vydáno: 24.11.2016

Kamil Tatarkovič nespí na vavřínech a po vydařené akci Kopřivná Bike Festival 2016 už nyní přípravu festival na příští rok. Známe termín a nástin změny, máme se rozhodně na co těšit!

Po vydařené akci Kopřivná Bike Festival 2016 se už nyní pomalu pouštíme do příprav na příští rok. Byli jsme moc rádi, že v letošním roce dojelo do Bike Parku Kopřivná tolik bikerů a bikerek, závodníků, ale především, že se zde prezentovala spousta různých firem, které souvisí s horskými koly.

Pro příští rok jsme se opět rozhodli zachovat stejný termín, tedy první víkend v červnu – 3.-4.6.2017. Čeká nás spousta práce, příprav, ale už nyní může slíbit, že se máte na co těšit. Naším cílem je podstatně zvětšit expo, nabídnout všem zájemcům více testovacích kol, ukázat v Malé Morávce více značek a také rozšířit doprovodný program. Plánujeme více závodů, soutěží a v Bike Parku Kopřivná opět připravíme několik novinek. O zábavu bude tedy postaráno.

Postupně vás budeme informovat o všech novinkách a detailech a věříme, že se za námi do Malé Morávky na Kopřivná Bike Festival dorazíte začátkem června 2017 podívat.

Sledujte nás na FB nebo na internetových stránkách www.koprivnabikefestival.cz.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí