Video: nové video Desire od Ewia production s Marianem Škultétym

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 21.12.2016

Na Slovensku pod hlavičkou Ewia production vzniká jedno dobré video za druhým, posledním počinem je video Desire. Víš po čem touží Santa Claus?

Nie je jednoduché byť Santa Claus. Robiť ľudí šťastných je ťažká úloha. Vkrádanie sa do domov s tisíckami darčekov. Obzvlášť, keď každý z nás túžime po niečom inom. Zamyslel sa však niekto niekedy nad tým, po čom skutočne túži Santa Claus? Možno je to len jednoduchý človek ako ty a ja, a jediné po čom túži počas sviatkov je poriadna jazda na biku a chill out s pivom v ruke pri pozeraní filmov.

Točenie bike videa v zime nebola výzva len pre nás ale aj pre jazdca Maja Škultétyho. Skoré ranné vstávanie a mrznutie na kosť nie sú zrovna najlepšou motiváciou. K zimnému jazdeniu to však patrí a my sme s tým rátali. Samotné filmovanie trvalo tri dni neďaleko Liptovského Mikuláša na lokálnej trati nášho kamaráta Šimona, ktorý nám veľmi pomáhal pri točení. Obrovská vďaka Šimonovi a Mirke za luxusnú pohostinnosť, a samozrejme Majovi, ktorý aj napriek ťažkým podmienkam išiel s nami do toho a je za každú srandu!

 

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jura 21.12.2016 v 21:59

    FUCK OFF ENDURO...:)

  • anonymní uživatel JAR 21.12.2016 v 22:15

    Bože to je tak trapný, do prdele s váma

  • anonymní uživatel kuře 21.12.2016 v 22:31

    Čobolík dava pěkně!

  • anonymní uživatel Sunshine 29 22.12.2016 v 10:16

    Jura: Hluboká myšlenka. Proč hate na enduro? Nelíbí se ti disciplína, nebo univerzální bike co naskáče bikepark a objedeš na něm XC výlet?
    Nebo to je to nejlepší co dovedeš vyplodit? A ano, mám (mimo jiné) i enduro bike: )

  • anonymní uživatel Slowrajda (Earl.haze66 (a) gmail.com) 24.12.2016 v 11:07

    Jsi posranej skákat? Bojíš se jezdit kudlu na dh lajně? Nemáš fyzičku na xc závody? Tak přesně pro tebe je endůro budeš vypadat drsně na cyklotrase i před hospodou. Mě to taky hrozně sere tenhle trend ;-)

  • anonymní uživatel c. 28.12.2016 v 10:21

    Tenhle trend přišel proto, že vělké části lidí, co mají odježděno pár let na závodech dochází, že na české/slovenské tratě absolutně nepotřebuješ sjezďáka. Pokud nechceš zajíždět top 10 v elitě, dá se na nich zaletět slušně i na menších zdvizích. A ty se dají využít i normálně. Miluju, když šašci, kteří neumí pořádně nic a mají houby naježděno sypou tak zaujaté názory.

  • anonymní uživatel Sunshine 29 6.1.2017 v 12:56

    Slowrajda: všechno to, co jsi vyjmenoval mě baví, ale nemám místo na xx kol, tak mám jen jedno (vlastně dvě). Navíc vypadám drsně i bez biku, takže jsem v pohodě (ty v pohodě nevypadáš). Asi tak :)

  • anonymní uživatel Slowrajda (Earl.haze66 (a) gmail.com) 25.1.2017 v 2:12

    Zas nebrečte, na kole jezdím hodně dlouho od xc po dh je to můj názor samozřejmě beru starý eliťáky co už jsou v bikedůchodu a i tak mi ujedou na enduru ale většinou mě to sere šašci se na tom motaj v parku na silnicích dolekop už není dolekop ale prostě homokop řeší se tu tyčinky vole eagle kazety a samý pitchoviny

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí