Nové posily Trek Factory Racing - Kade Edwards a Graeme Mudd

Autor: Čert, vydáno: 25.1.2017

Jakkoliv to vypadá, že z Trek Factory Racing se stala uzavřená rodinná Athertonovic záležitost, oznámení dvou nováčků v týmu na skutečnost rodinného byznysu háže trochu jiné světlo.

Jo, nečekejte kdovíjak provařená jména, pokud to vezmeme striktně finančně, holt pokud platíte všechny Athertonovi, je zbytečný mít v týmu víc jezdců z první desítky. Trek uchopil svůj tým trochu jinak a svým způsobem si za pomocí právě A-Family vychovává vlastní jezdce, případně objevuje talenty.
Produktem Atherton Academy je šestnáctiletý Kade Edwards, který bude objíždět svěťák mezi junckama.

Naopak druhá „novinka“, třiadvacetiletý Australan Graeme Mudd se do týmu dostal po loňském Redbull Hardline, v závodě na trati, kterou stavěl Dan Atherton. A ačkoli dojel dolů až jako poslední (z těch, co dojeli dolů), někdo z Treku zřejmě vyčul, že by se na tomhle ještě dalo zapracovat. Graeme totiž v předchozích letech jezdil „na soukromo“, s podporou obřího týmu za zády by se mu mělo teoreticky závodit o hodně jinak. A hlavně rychleji.

Celá Athertonovic rodina samozřejmě u Treku zůstává. Rachel se bude dál soustředit, aby dávala všem holkám na světě strašně na prdel, Dan se bude dál starat o Atherton Academy a stavět Hardline. A Gee podle všeho pracuje na tom, aby si konečně doléčil rameno a smázl ze sebe smůlu velice neúspěšné sezóny 2016. Celkově 26. místo ve Světovém poháru je pro dvojnásobného mistra světa, víceméně na vrcholu kariéry, asi trochu bolavá záležitost.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí