Pozvánka: Větší a nadupanější Kopřivná Bike Festival 2018

Autor: Kamil Tatarkovič, vydáno: 28.5.2018

Kopřivná Bike Festival 2018 se nám nezadržitelně blíží a přípravy běží v plném proudu. Letošní ročník opět nabyde na počtu kol pro testování a můžete se těšit i na větší porci zábavy. Nenechte si tuto skvělou akci ujít a už tento víkend se vydejte do Malé Morávky, do bikeparku Kopřivná, kde budete mít možnost zažít dva pořádné bikové dny!

Abychom vás alespoň trochu navnadili, tak prozradíme, že se můžete těšit na dva dny plné testování kol od světových značek, na novou rychlou 6ti sedačku, na upravené a vylepšené tratě, na závody a soutěže a také na nové zázemí v podobě skvělého bistra. Účast je potvrzena od značek: Canyon, Scott, Specialized, Rock Machine, Kellys, CTM, RB, Rocky Mountain, Commencal, elektrokola od Topkolo, Beast, Mondraker, Bergamont, nebude chybět ani stánek Zookee, kde se můžete mrknout na Yeti kola nebo se budete moci podívat na kola Devinci či Turner na stánku Protocycles. Dále na vás budou čekat stánky s komponenty, oblečením a dalšími bikerskými doplňky.

Pro milovníky závodění jsme si tentokrát připravili 4 závody, přičemž na své si přijdou především všichni fanoušci gravity disciplín. Opět se pojede noční sjezd na Fun trailu, na programu bude paralelní dual slalom, nebude chybět úplně nová disciplína, hromadný sjezd s názvem Furious Downhill. Fandové elektriky se zmáčknou při Elektro uphillu a to vše doplní další doprovodný program nejen pro dospělé, ale samozřejmě i pro děti! Nebude chybět skvělý moderátor BigBuba, který vás provede celým bikovým víkendem. Sobotní večer uzavřeme pořádnou afterparty, kde to s námi rozjedou kapely Critical Acclaim a naše srdcovka Hazydecay!

Testování kol bude probíhat v sobotu 2.6.2018 od 10:00 do 18:00 a v neděli od 10:00 do 17:00. Vezměte v potaz, že kola se budou půjčovat na základě smluv o zapůjčení, budete potřebovat doklady totožnosti a také si určitě vezměte i hotovost ve výši 5–10.000,–Kč. U dražších modelů se bude totiž vybírat vratná záloha. Určitě mějte s sebou i vlastní pedály, ne vždy je jich na stáncích dostatek.

Přesné časové rozpisy všech závodů najdete na www.koprivnabikefestival.cz.

Výhodnější online registrace nám běží pouze do 30.5., poté bude možnost se na vše registrovat na místě. Pro veškeré info mrkněte na náš Facebook nebo na internetové stránky www.koprivnabikefestival.cz.

Těšíme se na vás.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí