Bobovka Cup vol. 6 - závody v korytě bobové dráhy jsou zde zase

Autor: Keli, vydáno: 11.7.2018

Bobovka Cup vol. 6 – 4.srpna 2018

A je to opět tu! Rok se s rokem sešel, a tak jako každý rok i letos na malém Špičáku v Tanvaldě proběhne BobovkaCup, tentokrát vol. 6. Naše parta #DFRT (Dh-Fr racing Tanvald) Vás srdečně zve na tuto nevšední podívanou.

80 závodníků, kteří se řítí korytem bývalé bobové dráhy. Rychlost je závratná a skoro tisícové publikum jde do varu při každém průjezdu klopenkama a to někdy rychlostí až 70 km/hod. Při skocích dlouhých několik metrů se zatají dech skoro každému, dokud závodník bezpečně nedosedne na dopad. A proto, #nahradnitren­kysebou

Jako každý rok bude pro návštěvníky připraveno spousty dobrot nejen z domácích kuchyní, ale i spousta pití jak pro malé tak i pro velké návštěvníky, a na své si přijde určitě i vegetarián se svoji veganskou přítelkyní, zkrátka každý si přijde na své.

Lidé se budou moci něco zajímavého dozvědět, ať už o okolí a jeho historii, nebo si budou moci nechat třeba opravit kolo, otestovat ebike. Po celou dobu závodů, a i po nich (tím se mysli po dobu trvání hudební doprovodné akce po ukončení závodů, tj. do 22hod.) budou čekat stánky našich partnerů, kde se o nich návštěvníci mohou něco dozvědět, možná dostat i nějaký ten dáreček, anebo pořídit nějakou tu vychytávku ať už na kolo, na sebe a nebo do života.

Závody se pojedou v pěti kategoriích,

FREE – ŽENY (15+) – trasa závodu nevede přes skoky a protíná lesní pasáž. /pokud se najde… která to na bobovce opět poskáče, vyhlásíme extra…

FREE – MUŽI (15+) – určeno hlavně pro XC-enduro jezdce, trasa závodu nevede přes skoky a protíná lesní pasáž.

MASTER muži – JUNIOR (15–21 let) – celá trasa závodu vede „bobovou dráhou“. Povinnost každého jezdce je překonat všechny skoky a lávky. Určeno pro hobby i licencovaný závodníky.

MASTER MUŽI – HOBBY (21+) – celá trasa závodu vede „bobovou dráhou“. Povinnost každého jezdce je překonat všechny skoky a lávky. Určeno pro závodníky bez licence.

MASTER MUŽI – ELITE (18+) – celá trasa závodu vede „bobovou dráhou“. Povinnost každého jezdce je překonat všechny skoky a lávky. Určeno pouze pro licencované závodníky.

Po vyhlášení výsledků bude následovat koncert předních zastupitelů bikeCore scény a to není nikdo jiný než Plán B, Loco Loco, Esthetics.
Piva bude přespříliš, jídla přehršle a zábava bude neuvěřitelná, a jako vždycky o kus lepší než minule. Bohužel se nám zábava nejspíš utne s úderem 22. hodiny, kdy nastává chvíle nočního klidu.

Harmonogram:
9:30 – prezentace, registrace
10:45 – ukončení registarce a prezentace závodníků
11:30 – start
??:?? vyhlášení vítězů – cca 17:00
??:?? afrertparty – cca 17:30 Live: Esthetics /LBC/, Loco Loco /PHA/, Plán B /TNV/

Dnes již kultovní akce s názvem Bobovka Cup vol. 6 se nese v duchu undergroundu a přátelství ve spojení s tím, co máme tak rádi, kola!

Vstupné je zdarma

V případě zájmu a dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Tak že ať to frčí a pevnej pedál

Za #DFRTcrew „swaX“

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí