reklama

Video: INNER CONFLICT - české video, které přináší silný vizuální zážitek

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 13.12.2018

Video INNER CONFLICT představuje Jakuba Hejla. Že vám toto jméno nic neříká? To se ovšem rychle změní, to si dovolíme tvrdit. Kuba má kolo hodně v ruce a dokázal to i při natáčení tohoto videa. Jako první na světě vrátil 360 double tailwhip do barspinu! Více o tom všem poví Marek Hraško.

Proč

S Jakubem jsme se před natáčením moc neznali, ale sledovali ho na sociálních sítích. Nemohli jsme si nevšimnout, že zvládá triky, které v ČR nikdo neumí a kolo má hodně v ruce. Jakuba v Česku, ani ve světě moc lidí nezná a to jezdí skoro na světové úrovni. Napadlo nás, že to musíme změnit. Aby Jakub získal podporu větších sponzorů a mohl se 100% soustředit jen na ježdění na kole, je třeba se zviditelnit.

Nejlepším způsobem v dnešní době je líbivý audiovizuální obsah. Proto jsme se ho jako produkce Divergent Films podpořit a natočit mu video, které dokáže zaujmout.

Natáčení

Domluvili jsme se na prvním natáčecím dni, který se vydařil lépe než jsme čekali a rozhodli jsme se pokračovat. Vymysleli jsme tedy koncept a přidali záběry z dalších lokací. Fmtb je extrémní sport, takže jsme tomu přizpůsobili také vizuální stránku. Natáčeli v mrazivé vodě v lomu nebo mezi hořící bránou ze které prskal benzín. Pro perfektní záběry v pohybu jsme s těžkou filmovou kamerou viseli z rychle jedoucí čtyřkolky. Během jednoho triku si Jakub ale zlomil palec a natáčení se tak muselo na dva měsíce stopnout. Z krátkého jarního videa se tak stal půlroční projekt.

World first

Kuba má obrovský talent a motivaci. Svět FMTB pravidelně sledujeme, a takovou odhodlanost při tréninku jsme možná nikdy neviděli. Na důkaz své skvělé formy zakončil Jakub sezónu trikem, který ještě nikdo na světě nezvládnul na horském kole udělat. Je to 360 double tailwhip do barspinu a můžete ho mimo jiné vidět také ve videu.

Kdo jsme my?

Jsme DIVERGENT FILMS, kreativní filmová produkce z České republiky zaměřující se na komerční videa, hudební videoklipy, dokumentární a sportovní videa.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel dirtaaak 13.12.2018 v 10:24

    Super video a jezdeni na svetove urovni! Produkce se ale mohla podivat i na jine inspirace nez revel in the chaos :D

  • anonymní uživatel fany 14.12.2018 v 2:29

    video v topu a teďka otázka... pojede teda Kuba ten FMB World Tour ???

  • anonymní uživatel Schimanski 16.12.2018 v 0:01

    krásný dirty

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí