Mikesport nově i na českém trhu

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 25.4.2021

Mikesport nabízí nepřebernou škálu cyklistického oblečení a nejen to. Historie obchodu Mikesport se píše od roku 2005, kdy byl zaměřen výhradně na polský trh, o pár let později svojí působnost rozšířil i na rakouský a německý trh. V současné době je hráčem na celoevropském pódium. A to včetně České republiky. To znamená, že můžete nakupovat kompletně v češtině a za české koruny.

Rozsáhlá nabídka oblečení

Hlavní doménou obchodu Mikesport je cyklistické oblečení, cyklo komponenty a doplňky pro turistiku.
V nabídce nalezneme vše co každý cyklista potřebuje doslova od hlavy až k patě, od helem přes dresy, kalhoty, kraťasy až k ponožkám bez ohledu na cyklistickou disciplínu. Vybere se jak jezdec na horském kole, tak silničář. V nabídce naleznete jak zboží renomovaných značek tak i od menších hráčů často s velmi atraktivním designem.

  

Designové dresy značky Elvelo

Za povšimnutí rozhodně stojí designové dresy značky Elvelo. Jedná se o volné dresy určené pro horská kola, enduro či sjezd. Značka Elvelo sází na vysokou kvalitu a dobře padnoucí střih. Jsou ušity z prodyšná a vzdušné tkaniny, nechybí ani skvělé vychytávky jako neviditelná kapsa na zip na boku a nebo všitá utěrka z mikrovlákna na spodní straně pro otírání brýlí.
Nejvíce zaujmou ve variantě Comics či Adventure. Nebo je váš favorit jiný? Pokud nechcete zapadnout v davu s těmi kousky neuděláte chybu. Dresy Elvelo podtrhnou vaši individualitu.

Platformové pedály Rockbros

V sekci cyklistických komponentů vyčnívá z nabídky rozsáhlý výběr platformových pedálů Rockbros. Vybírat můžete s rozličných tvary a provedeních, v decentních a nebo naopak v výrazných barvách, s tělem z plastu nebo z hliníkové slitiny. Jedno mají ale všechny společné, jsou za výbornou cenu.

Doplňky stravy a další

Mimo oblečení a doplňků v nabídce najdete i rozsáhlou nabídku sportovní výživy, kompletní nabídka pokrývá mimo jiné i energetické tyčinky a gely, proteinové doplňky nebo doplňky pro regeneraci po výkonu.

Prioritou obchodu Mikesport je spokojenost zákazníků, velké skladové zásoby a rychlé dodání zboží. Ostatně přesvědčte se sami o co vše Mikesport nabízí.

Diskuze

  • anonymní uživatel Ewa Farna 25.4.2021 000 21:07

    Tu cestinu maj ftopu jak na webu, tak v tomto obchodnim sdeleni.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí