reklama

Video: největší crash kariéry Gee Athertona - tohle nechceš zažít

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 17.7.2021

Když v pátek 18. června natáčel Gee Atherton poblíž Dinas Mawddwy na svůj nejnovější velký filmový projekt spadl a zažil tak svůj největší crash kariéry. Podívej se na to, tohle nechceš zažít!

Film měl být třetím dílem řady velkolepých videí, které odstartovaly prosincovým filmem Ridgeline a pokračovaly filmem The Slateline. Ve třetí díle měl Gee navázat na Ridgeline, na video s obrovskými skoky a jako vždy nulovou rezervou pro chyby.

Nesprávný odhad při jízdě vedl k tomu, že Gee spadl přes 100 stop dolů z břidlicového výchozu a narazil se do skály takovou silou, že si zlomil stehenní kost, vřetenní i loketní kost, 6 žeber, nos a oční důlek, k tomu  přidejte šílené pohmožděniny a těžký otřes mozku. Lékaři se obávali o možném poškození plic, ale pravdou je, že se Gee rychle zotavuje  a zřejmě zůstane bez trvalého poškození.

Podobné články

Diskuze

  • profilová fotka Pavel 17.7.2021 000 22:19

    Přísné.... mám pocit, že u jeho posledního videa tady někdo psal, že by už zase rychle měly začít závody, aby se anglíci při vymýšlení podobných masakrů za chvilku nezabili...

    • anonymní uživatel Honza S. (jmeno (a) prijmeni.cz) 18.7.2021 000 13:14

      Přesně to samé se mi taky vybavilo. No snad bude v pořádku, let to byl ošklivý...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí