Milan Myšík - letos nově budu závodit EWS na e-biku!

Autor: Milan Myšík, vydáno: 29.4.2022

Nová sezóna kromě několika změn v partnerech přináší i nové výzvy. Novou změnou v mém portfoliu hlavních partnerů je, že už nebudu vozit na helmě Uvex žlutý Big Shock, se kterým jsem ukončil spolupráci (vysvětlení v Radio Peloton).

Nově budu jezdit v bílo-modrých barvách značky Mitas, se kterou spolupracuji už devátou sezónu. Přilbu navíc zdobí nový design Monarchu - pláště, na jehož vývoji jsem se podílel a se kterým jsem loni měl skvělou sezonu. 

 

Další velkou novinkou je, představení nového partnera Auto Trutnov, kteří mi poskytli auto na letošní sezónu. Jinak hlavními sponzory mimo Mitasu, Uvexu a Auto Trutnov zůstávají VSSPED, a především v názvu týmu nesoucí firma TREK a náš rodinný bikeshop KUR sport. Změn bylo letos opravdu víc než dost, například nově pojedu oblečení a chrániče Fly, obnovili jsme spolupráci s Outdoorwebem a abych měl furt hodně energie novým sponzorem je i firma nesoucí název Nápoje z lásky. Toť z novinek v poli sponzorů.

A aby těch změn nebylo málo, nově letos pojedu 4 z 5 závodů EWS - E na e-biku. V této souvislosti jsme se domluvili s firmou Auto Trutnov na zapůjčení vozu Ford Kuga mildhybrid s naftovým 2,0 TDCi 110 kW. Proč? Protože nám společně záleží na životním prostředí. Elektrokolo funguje jako skvělý dopravní prostředek a já budu hrdě propagovat "zelené" auto.

  

EWS-E pojedu zřejmě na loňském modelu Trek Rail 9, jelikož na nové modely Rail 9.8 (kterého mám objednaného) a 9.9 (ve videu) nejsou zatím dostupné náhradní baterie, které na závody tohoto typu, jsou potřeba minimálně 3. 

Závody, kde pojedu EWS-E:

  • 2. 6. Tweed Valley, Skotsko 
  • 16. 6. Petzen Jamnica, Rakousko Slovinsko 
  • 15. 9. Crans Montana, Švýcarsko 
  • 29. 9. Finale Ligure, Itálie

Mimo EWS - E, pojedu i několik závodů klasických EWS a nebudu chybět ani na České enduro sérii.

Foto: Jan Bartoň

Diskuze

  • anonymní uživatel MD 29.4.2022 - 11:11

    To bude jezdit pneu z traktoru, když z MITASU se trhla cyklo sekce a bude se opět jmenovat RUBENA? Bych řekl, že ho v dohledné době čeká nový airbrush na přilbě.

  • anonymní uživatel Honza S. (jmeno (a) prijmeni.cz) 1.5.2022 - 22:33

    Tvl, naftový 2,0 TDCi 110 kW je nepochybně vrcholem ekologie, stejně jako "elektrokolo funguje jako skvělý dopravní prostředek" - pokud k němu má 3 baterky. :-D Chápu, že musí propagovat sponzory, ale tohle už je moc.

    • anonymní uživatel šimpanz (šimpywimpy (a) bananovarepublika.cz) 2.5.2022 - 8:19

      Tak nějak mi to vysvětlení taky moc nezachutnalo...spíš dobrej grýnwašing. Ale co, nová doba holt.

    • anonymní uživatel Boomer (jmeno prijmeni.cz) 2.5.2022 - 11:17

      Si taky rikam ze jestli by nebylo vic ekologiky zrusit celou ebike sekci. Samozrejme ze jezdit mildhybridem s 2l naftou po lese je taky slusne ekologicky #moneytalks

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí