MojeKolo

Devonic Former - dvě odrážedla a kolo v jednom

Autor: Keli, vydáno: 10.11.2022

Michal Štalmach a Vladimír Hučko spúšťajú crowdfundingovú kampaň na detský rastúci bicykel
Slováci vyvinuli a vyrobili unikátny detský bicykel Devonic Former, ktorý je určený deťom od 89 do 130 cm tj. 2 - 6 rokov. Je vyrobený tak aby ste v každom variante - odrážadlo 12", odrážadlo 16" a 16" bicykel, vedeli nastavovať veľkosť podľa ergonómie dieťaťa. Tento bicykel v sebe spája 9 rôznych kombinácií.

 

Produkt vyhral množstvo ocenení - Národní cena za studentský dizajn, cena verejnosti, Best in dizajn, V4 Graduation projects, bola vyrobená testovacia séria a bola dodaná zákazníkom.

Aktuálne chce firma Devonic rozšíriť výrobu na európsky a americký trh a spúšťa crowdfundingovú kampaň. Taktiež hľadá investorov, ktorí by chceli investovať do tohto unikátneho produktu. Výroba sa plánuje na Slovensku.

Produkt je ekologický, pretože výrobou jedného Formera ušetríme prírodu o ďalšie 2 bicykle, ktoré väčšinou končia na smetisku. Pri výrobe sa tak ušetrí 2/3 CO2.

Ak si chcete pozrieť kampaň na Indiegogo (a v akcii viete získať tento bicykel v špeciálnej cene), kliknite sem: https://igg.me/at/former/x/30783643#/

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí