reklama

IRON TOWN Session 2023 - velké slopestyle závody v srdci Ostravy

Autor: Keli, vydáno: 21.12.2022

Industriální areál v srdci Ostravy bude vůbec poprvé hostit velké slopestyle závody s názvem IRON TOWN Session 2023. V areálu Dolní oblasti Vítkovic mezi vysokými pecemi vyroste slopestyle trať s obrovskými skoky, která nabídne skvělou podívanou.

16.-17.6.2023 se budou v tomto jedinečném a dech beroucím prostředí konat mezinárodní závody v disciplíně MTB slopestyle. Závodníci budou lítat vzduchem a předvádět nejrůznější kombinace backflipů, frontflipů, 360, 720, supermanů a jiných neskutečných triků hodnocených porotou.

 

Díky nabité konkurenci z České republiky i ze zahraničí budou mít diváci příležitost užít si skvělou show, kterou slopestyle bezesporu nabízí. Závody jsou zapsány v mezinárodním kalendáři Freestyle Moutain Bike Associace a mají úroveň "Silver", jakožto první závody tohoto druhu v ČR. Akce se zároveň koná pod záštitou náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje Jana Krkošky.

Nebudou chybět stánky firem z bikového světa a samozřejmě i dobré občerstvení. Připraven bude doprovodný program, aby se ve Vítkovicích nikdo nenudil a všichni mohli nasát industriální atmosféru spojenou s mladým adrenalinovým sportem.

 

Pište si do kalendáře 16.-17.6.2023, rádi vás v Ostravě na IRON TOWN Session 2023 uvidíme! Další novinky a aktuality budou postupně zveřejněny na webových stránkách www.irontownsession.cz a na sociálních sítích akce @iron_town_session.

Foto: Jara Sijka

Diskuze

  • anonymní uživatel fanda (fanouš (a) pose.ru) 21.12.2022 - 17:33

    Konečně zase velký FMB závod u Nás! To si nenechám ujít. Velký props organizátorům, lokalita je super

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí