Září 2023: Enduro od Jeromé Clementze na česko-německém pomezí v Rabenbergu

Autor: Keli, vydáno: 16.3.2023

Seriál enduro závodů Bike-Components Enduro Tour, které organizuje francouzská legenda tohoto sportu Jérôme Clementz, letos slaví 15leté výročí. A co víc, seriál navíc expanduje a poprvé jeden z jeho závodů uskuteční mimo oblast východní Francie. Předposlední letošní kolo (na konci září, 23. - 24. 9. 2023) se koná doslova na česko-německém pomezí v Rabenberg Trail Center

Dva dny závodění

Jey Clementz pro závod v Rabenbergu garantuje dva dny enduro závodění na oči na super zábavných tratích. Vyzkoušej jak chutná pravé francouzské enduro na vlastní kůži. Obtížnost tratí by měla být tak akorát, dráhy zábavné pro nadšeného hobíka i profíka.
Pokud by jste měli zájem, tak rozhodně neváhejte, registrace se spouští 31. března na webu bike-components-endurotour.com a místa budou rychle mizet. Závody jsou určeny pro jezdce a jezdkyně starší 15 let, příležitost závodit mají i jezdci a jezdkyně na ebicích.

V ceně startovného je mimo poplatku za start, 2-3 jezdecké fotky od profi fotografa, tak také drobnosti v startovní taštičce, jídlo na občerstvovačce a závěrečná hostina. V rámci závodu v Rabenbergu bude k dispozici i dětský závod pro děti od 11-14 let. 

     

Můžu jen doporučit

Během několika posledních let jsem měl možnost vyzkoušet několik závodů, které měl pod palcem Jeromé Clementz a vždy na mne zanechaly veliký dojem. Ať už je to atmosféra, která je zcela jiná než na českých závodech, tak tratěmi. Závodní zkušenosti vítěze prvního ročníku Enduro World Series jsou k nezaplacení. Výhoda závodů v Rabenbergu je vzdálenost, není třeba cestovat až do Francie, abyste vyzkoušeli co je francouzské enduro!     

Další informace: Instagram @bcendurotour, Facebook Bike Components Enduro Tour či web bike-components-endurotour.com

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí