Kellys Factory Store Hradec Králové - první monobrandová značková prodejnu Kellys

Autor: Keli, vydáno: 4.4.2023

Koncept Kellys Factory Store

Ve všech prodejnách Kellys Factory Store naleznete široké spektrum elektrokol, jízdních kol, příslušenství a doplňků výhradně značky Kellys. Najdete zde vše od oblečení, přileb, dresů, brýlí a treter až po příslušenství jako brašny, držáky, stojany, pumpy a náhradní díly na kola či elektrokola. Na své si přijdou i malí bajkeři už od dvou let. 

    

Každá z prodejen je vybavena profesionálním servisem, ve kterém se vám postarají o vaše elektrokolo nebo kolo jakékoli značky. Kromě toho, všechny Kellys Factory Store poskytují i službu půjčovny elektrokol, takže na výlet se můžete vydat i na ebajku, ačkoli ho nevlastníte. Kellys Factory Store navíc poskytují i dovoz objednaného zboží až k vám domů.

Otevření prodejny Kellys Factory Store v Hradci Králové

Kellys s otevíráním svých prémiových Factory Store začal pochopitelně nejprve na domácí půdě, kde v současnosti provozuje celkem pět svých prodejen, a to v Dunajské Středě, Nitře, Košicích, Prešově a v Bratislavě, přičemž bratislavská prodejna byla dosud se svými 450 metry čtverečními prodejní plochy největší.

V rámci České republiky nyní Kellys otevřel první Factory Store v Hradci Králové. Najdete jej v nové části OC Atrium, kde má Kellys k dispozici celkem 630 metrů čtverečních.

Prodejna působí na první pohled vzdušně a příjemně. Hned při vstupu vás upoutá barevná pestrost kol, designových odrážedel a doplňků, což vytváří perfektní vizuál prodejny. Cílem prodejny určitě není uskladnit na daném prostoru co nejvíce kol, ale co nejlépe odprezentovat jednotlivé kategorie kol i ebiků. I tak je plánovaná maximální kapacita prodejny až 200 kol.

Hlavní vchod je lemován červeným kobercem a také obrazovou výstavkou vybraných modelů kol. Na prodejně pochopitelně nechybí ani rozsáhlé plochy pokryté nabídkou komponentů, příslušenství a oblečení, které je nedílnou součástí nabídky značky. Vše je hezky a logicky rozmístěno. 

Levá část prodejny je pak vyčleněna pro kompletní nabídku elektrokol, prezentovanou v prémiových černých kulisách. Za prosklenou stěnou se nachází servisní zázemí, kde lze v případě zájmu sledovat servis vašeho kola jakékoli značky. Nedílnou součástí všech Kellys Factory Store je také půjčovna elektrokol, v rámci které je možné se domluvit na otestování některého z široké nabídky ebiků.

Taky vám zde rádi udělají i dobrou kávu, kterou si můžete vychutnat u bajkového videa, jednoduše moderní obchod, který poskytuje služby na úrovni.

Přestřihnutí pásky za účasti známých osobností

V Hradci proběhlo slavnostní otevření a střihání pásky za účasti zástupců značky Kellys i známých ambasadorů. Vedle Beáty Popelkové, která je country managerem Kellys Bicycles v Čechách a na Slovensku, se slavnostního otevření účastnili také týmový sjezdař Rasťo Baránek, slovenský MMA bojovník Atilla Végh, moderátorka a bývalá biatlonistka Gábina Soukalová a účastník Crankworx Tomáš Zejda.

Plány Kellysu otevřením hradecké prodejny nekončí. V hledáčku jsou další regiony včetně Prahy, jihu Čech a dalších. V plánu je otevřít každý rok jednu prodejnu v příštích pěti letech. Aktuální seznam všech prodejců naleznete na stránkách: www.kellysbike.com.

Diskuze

  • anonymní uživatel Jekyl 4.4.2023 - 8:19

    A sjezdak nikde!

    • anonymní uživatel Marek 8.4.2023 - 21:54

      Z tohoto bych chápal, že by tam měl být i sjezďák “Cílem prodejny určitě není uskladnit na daném prostoru co nejvíce kol, ale co nejlépe odprezentovat jednotlivé kategorie kol i ebiků.”

  • anonymní uživatel Vojta 4.4.2023 - 10:18

    ty vole z tý stěny s doplnkama mi málem vytekli oči ... málo agresivní červený ... šílenost

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí