Nový trail na Bukovce: Navštivte jedinečný rodinný zážitek v Jeseníkách a Orlických horách

Autor: Trailpark Bukovka, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 4.8.2023

Věříme, že nejlepší dovolené jsou ty strávené v přírodě a právě z tohoto důvodu jsme s nadšením připravili pro vás jedinečný zážitek na novém trailu na Bukovce. Máme to potěšení oznámit, že tento víkend od 3.8. otevíráme nový úsek trailu, který vám umožní zažít neuvěřitelnou adrenalinovou jízdu přímo od horní stanice lanovky. Náš trail nyní dosahuje délky přesahující 4 km a stává se tak jedním z nejdelších a nejatraktivnějších rodinných trailů v celých Jeseníkách a Orlických horách.

Aktuálně má sjezd i s lesními cestami délku 6,6 km.

Unikátní povrch z lokálně získané hlíny

Náš nový trail na Bukovce přináší výjimečný zážitek díky povrchu, na kterém jsme pracovali s pečlivostí a láskou k detailu. Díky použití lokálně získané hlíny zde zažijete jízdu, kterou jste ještě nikdy nezažili. Náš tým je pyšný na každý centimetr této trasy, kterou jsme pečlivě navrhli tak, aby splňovala očekávání i těch nejnáročnějších bajkerů.

Zaváděcí ceny a ideální podmínky

Jste rádi průkopníky a rádi si užíváte nové věci? V tom případě jsme pro vás připravili zaváděcí ceny, abyste si náš nový trail mohli užít v neuvěřitelné hodnotě. Po každé bouřce a proježděném víkendu se o trail pečlivě staráme, takže si můžete být jisti, že naše trať vás přivítá v té nejlepší kondici.

Podívejte se na náš Ceník léto.

    

Bezstarostné rodinné dobrodružství

Náš nový trail je vhodný pro všechny věkové kategorie, ať už jste začátečníci nebo pokročilí bajkeři. Pokud si nejste jistí, zda zvládnete sjezd, můžete se rozjezdit v našem minibikeparku, který vám poskytne tu správnou dávku sebevědomí. Rodiče si mohou dopřát zasloužený odpočinek u kávy, pivka nebo grilovaných specialit, zatímco jejich děti se mohou vyřádit v našem zábavném prostoru minibikeparku. A máme i skákací hrad!

Bezpečnost a spolehlivost

Vaše bezpečí je pro nás na prvním místě. Naše lanovka nabízí pohodlné cestování bez front a čekání díky nejmodernějšímu odbavovacímu systému. Trail je pečlivě a přehledně značen, takže se nemusíte obávat ztracení. Hladce navazující terénní úpravy zajišťují plynulý průběh jízdy, a to i po dešti, díky dokonalému odvodnění a správně použitému materiálu.

Profi-design pro skvělý zážitek

Náš trail na Bukovce není jen dalším obyčejným singletrackem. Jeho design navrhoval a prováděl zkušený odborník Pepa Kašík, který má na svém kontě několik úspěšných trailů v České republice, zejména na Dolní Moravě, Bikepark Kareš či Rychlebských stezkách. Díky velkým klopeným zatáčkám a flow trailu nadchne i pokročilé bajkery, a pro ty nejodvážnější máme připravené také RZ Blinduro.

Hodnocení usilovné práce a přínosu od TrailHuntera

TrailHunter je renomovaný odborník, který se věnuje hodnocení a propagaci nejlepších trailů po celém světě. Jeho návštěva v našem Bikeparku Bukovka byla pro nás velkou poctou a zároveň výzvou. Jsme nadšeni, že náš skvělý tým pracovníků byl oceněn za svou neustálou snahu o vytváření nezapomenutelných zážitků pro návštěvníky. TrailHunter ocenil náš přístup k údržbě a péči o trať, kterou jsme vybudovali s láskou k cyklistice a k přírodě. Celý jeho report zde

Pohodlné ubytování i gastro nabídka

Po aktivním dni na kole si zasloužíte odpočinek a pohodu. Naše ubytování vás přivítá přívětivou atmosférou a pohodlnými pokoji, které vám poskytnou ideální prostor pro odpočinek a regeneraci. Relaxujte ve svých soukromých oázách klidu a naberete síly na další dobrodružství. 

Naše restaurace nabízí celodenní pohoštění, abyste měli dostatek energie na vaše dobrodružství. Gastro radovánky jsou nedílnou součástí naší filozofie a chceme, aby každý den byl pro vás plný spokojenosti a pohody.

Nezapomenutelný rodinný zážitek

Pokud hledáte nezapomenutelný rodinný zážitek s adrenalinovým nábojem, nový trail na Bukovce je tím pravým místem pro vás. Přijďte si užít jedinečných jízd na jednom z nejlepších a nejdelších modrých trailů v České republice. Děti i dospělí budou nadšeni z poutavého okolí s totemy a studánkami, které dodají vašemu dobrodružství další rozměr.

Neváhejte a navštivte Bukovku již tento víkend! Těšíme se na vaši společnost!

Trailpark Bukovka & Horský resort Bukovka 

Aktuálně

Nejnovější informace o našem resortu a trailparku najdete nejsnáze na našich sociálních sítích Instagram @trailparkbukovka nebo Facebook TrailParkBukovka.

Diskuze

  • anonymní uživatel Miloš 4.8.2023 - 20:27

    Vyhlazená dálnice po x-té, bych blinkal....ještě že tu je Plešivec.

    • profilová fotka Keli 5.8.2023 000 8:21

      U střediska, které se prezentuje jako rodinné by hardcore lajnu očekával jen velký naiva.

    • anonymní uživatel Petr Januška (patttas (a) seznam.cz) 5.8.2023 - 21:14

      Nikdo tě Milošku nenutí tam jezdit. Já s 6-ti letou dcerou, tuhle dálnici ocením. Nějak se začít musí a jsdm rád, že má dcera kde. Pokud si taký profík, jeď na novou černou na DM nebo do Koutů. Jen pozor abys neodjel s hovinkem v trenclích.

  • anonymní uživatel Fuck Shu Lin 5.8.2023 - 20:18

    "TrailHunter je renomovaný odborník, který se věnuje hodnocení a propagaci nejlepších trailů po celém světě"
    Svět se v prdel obrací...

    • anonymní uživatel Gabosh 6.8.2023 - 9:05

      Pozor né Trailer Hunter, ale rádoby YouTuber / biker Pišto je ten největší, nejfundovanější odborník na recenze bikeparku;):). To nevíte? :).....

      • anonymní uživatel PTBack 6.8.2023 - 13:28

        Neštěstí nevím :D
        Ale jak jsem koukal na TH video, tak tam brzo na modrou dálnici s dcerkou vyrazime :)
        Pro Tvýho synka, co drtí černý to asi už nebude ;)

      • anonymní uživatel Ádoš 10.8.2023 - 12:30

        Díky za obohacení. Netušil jsem, kdo je Pišto - z dlouhé chvíle jsem zapnul YT a zadal "Pišto". Vcelku rozcapený "Tadeáš Kuběnka" a společnost mu dělá vylágrovaná, přisprostlá "Shopaholicadel". Kdyby alespoň uměli jezdit na kole a nedělali bajkerům ostudu :( proč to natáčí?

        • anonymní uživatel Shu Lin (tyvogo (a) lepra.cz) 14.8.2023 - 9:13

          NO DOPR**** co to je za imbecilni prvoky?

    • anonymní uživatel Kobliha 7.8.2023 - 8:55

      Tiez som neveril vlastnym ociam. Internet znesie vsetko. :-D

  • anonymní uživatel Ondrej (ondrej.janes (a) gmail.com) 6.8.2023 - 9:35

    tak dobrý flowčko je základ každýho bajkparku kterej se chce udržet. Černou si celej den bude jezdit 10% bajkerů, který provoz určitě nezaplatěj. Na dm dám taky párkrát černou a ruce mám tak na sračku že jsem fakt rád za selskou airlajnu. Bukovka vypadá že má solidní základ a hezkou modrou kterou můžeš smažit i s buchtou nebo naopak buchta s tebou. Jsem zvědav co načutnou jako červenou a potom černou! Hlavně aby tam byl někdo kdo se bude o ty traily starat. Kdo něco postavil, tak ví, že Flow rozhodně není bezúdržbová záležitost. Čest a modrejm trejlum zdar

  • anonymní uživatel Gabosh 6.8.2023 - 15:55

    Preferuji spíš bikeparky, kde si zajezdí všeci. Takové to, když děcko sedí u limonády a ty můžeš dát těžší trať. Třeba právě na DM. Ale určitě není špatné, když se budují přímo rodinná centra...pro začínají děti, rodiče, protože zrovna já nikdy nebyla "matkou roku:)" a pak mě to "family friendly" v opravdovém bikeparku prostě vadí.....ale aby se dnes uživili, a dávali hlavně! ty peníze do shapovani, nových tratí, měl by mít každý bikepark i lehké flow. (Jen Špičák to trochu s tím flow bohužel pokakal...)

  • anonymní uživatel MD 8.8.2023 - 6:37

    Ten odstavec s TrailHunterem je teda přísný. Ale souhlasím, že aspoň lidem ukazuje nová místa.

    • anonymní uživatel Shu Lin (tyvogo (a) lepra.cz) 8.8.2023 - 14:49

      No od toho jsou vynalezeny mapy...ktery aspon nemluvi jako idiot po mozkovy prihode
      Jen bych si tu odlozil toto www.youtube.com/...

  • anonymní uživatel Standa 8.8.2023 - 12:20

    Je to tam super, to flowčko je cajk a enduro traily jsou v topu jak hovado! A lidi milý!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí