Czech Masters Of Dirt Bus Vienna 2012

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 3.12.2011

Pokud chceš vidět nejlepší světovou freestyle show MASTERS OF DIRT, ale nevíš jak a kdy se k ní nejjednodušeji dostat, čti bedlivě tyto řádky a dozvíš se víc o CZECH MOD BUS, který pro tebe připravuje www.mastersofdirt.cz ve spolupráci s CK Hladký.

24. – 26. února 2012 se Show Masters Of Dirt koná v místě jejího zrození, kterým je rakouské hlavní město Vídeň. Před lety zde, tehdy osmnáctiletého George Fechtera napadlo uspořádat freestyle akci, která doposud neměla obdoby. Za pár let se z Masters Of Dirt stala, „jedna velká rodina“, která spojuje freestyle jezdce napříč disciplínám FMX, MTB, BMX, QUAD, SNOWMOBILE, PIT BIKE, FUEL GIRLS a hlavně přináší stále něco nového co posunuje hranice těchto sportů a vyprodává desetitisícové a­rény!





Z českých jezdců jste zde mohli potkat Libora Podmola (FMX), Tomáše Bártu (PitBike), Dušana Antalíka (BMX), Petra Kaplana (BMX). V minulém roce se ve Vídni ukázali i Tomáš Zejda (MTB) a Pavel Caha (BMX). Jak jsem se zmínil, každý rok přináší něco nového. Která Star Freestyle Světa nově pojede ročník 2012, ale zatím organizátoři drží v tajnosti. V minulosti to byli a jsou Mike Metzger, Ronie Renner, Mike Jones, Mike Mason, Remi Bizouard, Justin Hoyer (snow mobile), Jon Gutter (quad). Ze světa kol například, Andrue Lacondeguy, Sam Reynolds, Sam Pilgrin, Martin Soderstrom, Brett Banasiewicz „Mad Dog“, Patrick Gumiez, Marcus Hampl a nespočet dalších!

CZECH MOD BUS SOBOTA 25. 2. 2012
15:00 – ODJEZD Z BRNA SMĚR VÍDEŇ SOBOTA (místo nástupu včas upřesněno na našich stránkách a e-mailem)
17:00 – PŘÍJEZD VÍDEŇ STADTHALLE
18:00 – OTEVŘENA PIT ZONA
19:00 SHOWTIME MASTERS OF DIRT VIENNA 2012
23:00 AFTER PARTY PRATER DOME (x)
03:00 ODJEZD Z VÍDNĚ SMĚR BRNO (čas odjezdu u Vídně bude dohodnut před odjezdem z Brna podle aktuální situace)





V CENĚ JÍZDENKY JE:
obousměrná jízdenka BRNO – VÍDEŇ (Stadhalle)
vstup do PIT zóny
vstup na SHOW MASTERS OF DIRT VIENNA 2012
warm up drink (= +18)
odvoz na after party PRATER DOME (=+18)

JAK ZÍSKAT JÍZDENKU? Koupit si jízdenku můžete on-line na www.mastersofdirt.cz! Obratem vám bude zaslán potvrzující e-mail! Nejpozději do dvou týdnů od obdržení objednávky Vám odešleme, oficiální vstupenku/jízdenku poštou na dobírku!
Podrobné informace i na e-mailu czechbus@mastersofdirt.cz

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí