reklama

Last info: MEATFLY Bikefest 2012

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 26.7.2012

ikonaMEATFLY Bikefest 2012 je už za humny a my Vám přinášíme poslední informace!

Všechny tratě jsou po faceliftu. DH trať je šejplá, obnovilo se pár zatáček a nástrah. Fourcrosska je vyhlazená do maxima, naostřený hrany jsou samozřejmostí a letí to na ní o 106!

Jak už asi z internetu víte, velká máma je letos předělaná a od hrany k hraně měří pěkných 10m. A aby toho nebylo málo, jako rozjezd na tenhle největší skok v parku slouží široká lávka zakončená 5m gapem, takže o rychlost nebude nouze!





Mimo super trati, kvalitní muziky a výborné atmosféry si navíc budete moc prohlédnou vozy SEAT a VOLKSWAGEN od společnosto CARNOVA s.r.o.. CARNOVA má dvacetiletou zkušenost s prodejem vozů VOLKSWAGEN v nedalekých Svitavách a nově uvádí vozy značky SEAT v Brně!

Aby těch novinek nebylo málo, máme tu vzkaz od UNITED FLAVOR:

Rádi bychom upřesnili informaci o vystoupení United Flavour. Frontmanka kapely Sista Carmen se minulý týden stala šťastnou maminkou, a tak nemůže na Moravu letos přijet. O energickou a pozitivní nálož této party vás, ale rozhodně nechceme připravit. Kapela na Dolní Moravu přesto přijede a představí nám pod jménem Flavour band svůj nový set, který s nimi zazpívá U-Cee. Tento zkušený a charismatický zpěvák s kořeny v Severní Africe aktuálně žije mezi Prahou a německým Regensburgem. Letos na jaře vydal v produkci Djeie a Flavour studia své debutové solo album International Call, které je plné naprosto lahůdkového mixu reggae, soulu i dancehallu. (U-Cee & Flavour band rozhodně budou adekvátní korunou letošního Bike Festu, tak během víkendu šetřete síly i na samotný závěr).

Dále tu máme pár novinek k závodům.

SJEZD:
Pojedou se obě tratě – 4X i DH v lese.
Kategorie:
Juniors do 18
Chlapy 18+
Ženy





SLOPESTYLE:
místo páteční kvalifikace proběhne photosession o věcné ceny pro nejvíc akčnějšího ridera. Takže od 15 – 17h hodin na velké mámě a na dirtech se můžete ukázat jak jezdecky, tak provětrat svou foto techniku!

CENY:
Permice: pa-so-ne ..... akční cena: 500,– Kč
Jednodenní permice je za speciální cenu 200,– Kč ( v ceně permice je i vstup na bikefest/kapely )

Startovné je symbolických : 100,– Kč!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jan Krušina (HonzaK96 (a) seznam.cz) 30.7.2012 v 0:46

    budou tu něaké fotky ze závodu DH ?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí