Red Bull hledá DJ-řidiče do svý vypimpený káry

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 20.9.2012

ikonaChceš se stát tváří Red Bullu, ke které budou na akcích a parties vzhlížet davy s obdivem, kluci uznale pokyvovat a holky šílet? Společnost Red Bull hledá člověka na pozici Event Vehicle Driver, který má za úkol zkrotit divokého býka na čtyřech kolech a dovézt na každou akci tu nejšťavnatější zábavu.

Obří vůz Sugga je pojízdná party kára, která parkuje na většině Red Bull eventech. Má v sobě zabudovaný masivní soundsystém, mixpult, LCD obrazovky, PlayStation a především minibar, ze kterého musí být pan šofér kdykoli připraven vytáhnout ledově vyhlazený nápoj Red Bull. Ať už parkuje uprostřed u-rampy, ve staré továrně nebo před vysokoškolskými kolejemi, všechna pozornost směřuje k téhle mašině a nesmí tomu být jinak.





Budoucí řidič oldskůlové káry z 50. let tak má na starost nejen dovézt vůz na místo, ale po celou dobu se starat o to, aby kolem černého obra panovala skvělá atmosféra. Chce to sebevědomé vystupování, kreativitu a schopnost bavit dav lidí, který od majitele multifunkčního tanku očekává náležitej hype. Zvládnout veškerou organizaci okolo plánování a údržby ale není jen tak, a tak Red Bull hledá zároveň zoodpovědného a spolehlivého člověka, který se dokáže postarat o soustavný špičkový stav celé techniky i vybavení a obstojí i při manažerských úkonech a komunikaci s organizátory eventů, popř. dalšími lidmi, kteří budou na akci figurovat.





Baví tě představa, že v týhle přísný káře cestuješ po celé zemi a kamkoli dorazíš, pumpuješ do lidí proudy energie? Pak neváhej a sleduj podrobnější informace o volné pozici na redbull.cz/ka­riera. A dlouho neotálej, ať ti tahle jedinečná příležitost neujede před nosem!

Diskuze

  • anonymní uživatel KUBAJS (jitrnicechleba (a) seznam.cz) 20.9.2012 v 11:59

    Co to je za káru? :))

  • anonymní uživatel Phdr. Evil 20.9.2012 v 12:21

    Vypadá to na něco ruskýho

  • profilová fotka Keli (keli (a) dolekop.com) 20.9.2012 v 12:56

    Phdr. Evil: spatne, je to Volvo

  • anonymní uživatel Kulinský (shit (a) seznam.cz) 20.9.2012 v 13:14

    Kelišová špatně:je to vypimpený Volvo.

  • anonymní uživatel blahec (SCAWIE (a) seznam.cz) 20.9.2012 v 16:40

    hojda,
    jsem dj kapely overhype (bandzone.cz/... a zaujala mě vaše nabídka. V technických záležitostech ohledně zapojování zvuku a obrazu jsem zběhlej. Jen doufám že auto je v cajku, protože zrovna automechanik nejsem a nevím kde bych u této kárky hledal místo, kam se strká klika na nahození motoru. Jakou hudbu si představujete, že bych měl hrát? pokud jde o elektro tak hraji dnb a dubstep, jinak jakýkoliv "zlý" kytarovky :-) kde má auto stanoviště, předpokládám, že většina akci se motá kolem Prahy, ale radši se ptám. Taky předpokládám, že se bude většinou jednat o víkendové akce, co už by bylo horší, jelikož pátek sobota většinou hrajeme. Pokud chcete zaslat CV bo nějaké další info, tak dejte echo. S pozdravem Martin

  • anonymní uživatel blahec (SCAWIE (a) seznam.cz) 20.9.2012 v 16:40

    :-D lol

  • anonymní uživatel Michal Kysela (kyselamich (a) gmail.com) 20.9.2012 v 19:37

    Zdravim Vas,
    mam seriozny zaujem o redbull sofera. Som studentom 4rocnika na fakukte telesnej vychovy a sportu v Bratislave. Som mlady, komunikativny a fesak :-). Mam rad zabavu a hlavne ludi, ktori zabavu robia. Do aut sa rozumiem nakolko otec je veduci v jednej automobilke a nieco sa na mna nalepilo za tie roky. Prajem pekny zvysok dna.

  • anonymní uživatel Luboš (l.fasko (a) email.cz) 20.9.2012 v 19:44

    Chci se stát řidičem toho skoro hotrodu!!!!

  • anonymní uživatel Kubajs (jitrnicechleba (a) seznam.cz) 20.9.2012 v 21:13

    Už jsem to zjistil je to Volvo sugga

  • profilová fotka Keli (keli (a) dolekop.com) 21.9.2012 v 10:04

    Pro všechny zájemce o práci, sem nepište, použijte odkaz redbull.cz/... nebo přímý link redbull.jobs.cz/...

  • anonymní uživatel Kulinský (shit (a) seznam.cz) 21.9.2012 v 12:06

    No to jsou zájemci jak noha,děkuju pěkně.To už bych mohl jít dělat aj já,kdyby počkali šest roků,než si udělám řitičák,ale o víkendech nemůžu,to budu imrvére ožralý a přes týden se rád poflakuju,tak to ať se mnou taky radši moc nepočítají.Jinak poslouchám nejvíc Dádu,znám všechny pecky,gramofon taky pustit umím,čepicu s rovným kšiltem na palicu nenasadím ani za dospělého hrocha a když chytnu defekt,volám žluté anděly,ne?!

  • anonymní uživatel Kulinský (tojealepicus (a) kulisky.cz) 22.9.2012 v 14:09

    Tyjo měl by ses probrat ty chytráku...

  • anonymní uživatel Kulinský (shit (a) seznam.cz) 22.9.2012 v 19:17

    Ale bobánku,to bude zase dobré.

  • anonymní uživatel Majkls 24.9.2012 v 8:47

    hosi...:D zamyslete se, chapu, ze jste si chteli udelat srandu z dolekopu nebo tak neco, ale myslim ze odpoved jako komentar na DK neni spravna cesta jak dat o sobe vedet gejbulu...:) mate tam kontaktni formular ale budu delat, ze ho taky nevidim:D
    Takzej: Jmenuji se Míša, rad posloucham Misu davida, je to takovej muj vzor a absolutni hitmejkr, mam cas kazdy rana v pondeli do 10 pak mam skolu. Jo a mam ridicak na skutr...bude to stacit? moc dekuji za odpoved jo a jsem fesak

  • anonymní uživatel Comba (p.combic (a) centrum.cz) 21.5.2017 v 17:49

    Mám záujem o práci pro red bull

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí