Pojezd v Českým ráji před 3DH party

Autor: Tomass, kategorie: Bleskovka, vydáno: 7.11.2012

ikonaTomass přichystal pojezd před závěrečnou party a vyhlášením vítězů Meatfly 3DH Cupu. Kdo se na alko akci a chce provětrat i bajka, čtě dál.



Rok se s rokem sešel a je tu opět vyhlášení 3DH. Celá akce se koná v Turnově, takže když už sem budete vážit cestu, napadlo nás uspořádat pojezd. Bohužel se akce koná v pátek, takže pro pracující je to trochu na h***o.

Jenže těžko něco plánovat, když nevíme, kdo by jel a jak máte čas. Možnosti jsou dvě, dát pojezd v pátek před párty, dát pojezd v sobotu a nebo dát pojezd v pátek i v sobotu.

Ideální mi přijde plán, sejít se v pátek odpoledne na tratičkách okolo A51 a v sobotu vyšlapat alkohol na nějakejch těch trailech, co tu v Českým ráji máme a vy by jste na ně asi sami netrefili. Všechno datelný na enduro kolech.

Tenhle článek a FB pozvánku vydáváme proto, abychom se dozvěděli, kdo by šel na kolo a jak se mu to hodí. Do konce týdne pak dle vašich komentářů vydáme oficiální plán.

Tak napište svůj názor, přidejte se do události a sdílejte tenhle článek, protože líp si pokecáme a užijeme společné chvíle na čerstvým vzduchu na kole než v deliriu na baru kamarádi!

(Omlouvám se, že neslibujeme žádné ceny, časomíru, fotky a kamery, ale my prostě jezdíme jenom na kole..)

tomaass
Božíděcka.com





Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí