reklama

Vilibald Vítek nově za kamery MagiCam

Autor: Vilibald Vítek, kategorie: Bleskovka, vydáno: 28.11.2012

ikonaBerte následující článek jako ochutnávku k redakčnímu testu zmíněné kamery, který bude zveřejněn ve velmi krátké době.

Jeden z nejnadějnějších českých BMX riderů Vilibald Vítek nyní jezdí za nového sponzora, kterým jsou kamery AEE MagiCam – nová sportovní kamera doslova nabitá různými funkcemi. Za zmínku stojí například zpomalené FULL HD záběry 1080i 60fps či až 120fps v ostatních rozlišeních.

Další velkou výhodou je, že všechno potřebné jako jsou všechny držáky, displej, externí baterie či dálkový ovladač, nalepovací držáky, úchyty na helmu i takové základní věci jako je třeba nabíječka či obal na kameru – to všechno už máte v základním balení.  

To jak se Vilibald Vítek seznámil s kamerama MagiCam můžete shlédnout v tomto krátkém videu:

Více o kamerách a Vilibaldovi najdete na www.magicam.cz.

Diskuze

  • anonymní uživatel pras (xxx) 28.11.2012 v 19:32

    Zajímalo by mě, co vede rodiče k tomu dát dítěti jméno Vilibald, že by seriál Arabela? To je brutus

  • anonymní uživatel Jordy 29.11.2012 v 7:43

    Náhodou super jméno..

  • anonymní uživatel peter 29.11.2012 v 23:54

    Smysluplna diskuze..nemelo by se tu spis resit jak ten typek jezdi nebo jak ta kamera toci? :)

  • anonymní uživatel Jr. 1.12.2012 v 13:56

    Umět co on, jmenoval bych se klidně Arabela :D

  • anonymní uživatel Jr. 1.12.2012 v 13:58

    Druhá věc je, že v MagiCamu mohli okopírovat design dalších pěti značek a vybrali si ten nejhnusnější, tedy GoPro :/.

  • anonymní uživatel čibrut 1.12.2012 v 15:05

    Klasika, 1080p, ale obrazově kvalita jak z průměrnýho mobilu. Snad jednou někoho napadne udělat stejnou kamerku s větším čipem a trochu lepším sklem. Ono když se to veme kolem a kolem, tak kvalita, co leze z těhle kamer naprosto neodpovídá ceně, pravda, odpovídá jejich velikosti a tomu zase odpovídá cena, takže je to začarovanej kruh :) A tvůrci videa bych rád vzkázal - ty čuníku, co ty zpomalovačky, takovou prasárničku pustíš do světa? V promo videu výrobku? Aby si lidi řikali - nic moc, nějak mu to tam v těch zpomaleninách bublá, to si nekoupim ...

    Jinak ale asi bezkonkurenčně nejlepší co se týče poměr vybavení/cena, to se musí nechat.

  • anonymní uživatel čibrut 1.12.2012 v 15:07

    Jr.: neřekl bych "nejhnusnější", GoPro mám a vyloženě hnusná mi nepřijde (neberu ji na večírky ani do divadla, takže je mi jedno, jak vypadá). Spíš bych řekl "nejnepraktičtější". Ten formát "zlá televize Edna" neni moc šťastnej :)

  • anonymní uživatel Steve (bike.steve (a) gmail.com) 1.12.2012 v 21:02

    Takový čínský Goučko mi příde... Jestli to bude stát 4 tisíce, tak možná.....Ale nějak mě to tou kvalitou nepřesvědčilo.....Leckterej mobil by to dneska zvládnul líp....

  • anonymní uživatel Bukw (janbukorsky (a) email.cz) 2.12.2012 v 1:13

    Je to dobře natočený, nevim kdo tady co zas kecá.. kvalita je super a celkove fakt pekny video. Kameru mám asi tejden a nemůžu si ji víc než vynachválit, Gopro maj vsichni kamosi a co jsme porovnali tak uplne stejny, respektive MagiCam ma trochu lepsi barvy.

  • anonymní uživatel čibrut 2.12.2012 v 10:20

    Bukw: můžeš se pls rozepsat, jakým způsobem jste porovnávali? Vzali jste MagiCam a GoPro a natočili jste s nima stejný záběry (ideálně např. vedle sebe na helmě nebo řidítkách)? Mě ten obraz přijde o dost horší než GoPro, což ale bohužel bude daný i plesnivým youtube, který umí dělat s videama "divy". Jiný porovnání než doma na kompu puštěním si obou videí z rozdílnejch kamer vedle sebe postrádá smysl :)

    Ale jak už jsem psal níž, je to za stejný prachy jako Hero2 a má to mnohem víc příslušenství už v základním balíku, což je fajn. Jinými slovy = cenou se může jít GoPro zahrabat. Otázka je pak ona kvalita.

  • anonymní uživatel čibrut 2.12.2012 v 10:23

    Steve: "takový čínský goučko" - teď mluvíš o GoPro nebo o MagiCam? :) Z Číny je nadevší pochybnost totiž obojí.

    4.000,- bohužel nestojí. Koukni se na web k distributorovi pro ČR.

  • anonymní uživatel Bukw (janbukorsky (a) email.cz) 2.12.2012 v 20:09

    2Čibrut: přesně tak, porovnávali jsme oboje na kompu.. Točili jsme oboje a pak na to koukali. Jako řekl bych že stejný s tim, že MagiCam je taková barevnější. Je to pak otázka vkusu a asi nastavení teplosti barev. Jako dlouho jsme se rozhodovali která je lepší ta kvalita, řekl bych že prostě stejný s tim že každý ma trochu jiný barvy. Jako celkově mě ta kamera dost baví, hlavně mě baví to že tam mam fakt uplně všechno, dobrá ta baterka když točíš celej den. Jinak na tom videu je celkem vidět že to je točený večer a tak, v tý hale už jsou rozsvícený světla, ale mně to prostě přijde uplně vpohodě to video, u GoPro to maj vždycky jen za těch nej podmínek a točej to x dní si myslim

  • anonymní uživatel čibrut 3.12.2012 v 9:22

    Bukw: ok, to beru. Abych se přiznal, tak ve zdejších vodách jsem ani nečekal normální rozumnou odpověď :) S kvalitou videa samozřejmě souhlasim, promovidea tohodle druhu se točej samozřejmě vždycky za nejlepších světelnejch podmínek, aby nikdo nepoznal, jaká je to pak šitka, když máš na obloze šedou deku (velká hustota bodů na malym snímači s vyhulenym ISO = obrazová smrt :)). Uznávám, že valná část kvality se ztratí nahráním na youtube a o to víc, pokud si jeden nevychytá kodek a bitrate. Takže používám Vimeo, protože nemám pocit, že by videa prasilo. No a jakožto cca půlroční majitel Hero2 teď můžu bejt akorát nasranej :D Ale byla to otázka času, už sem si nedávno rikal, že má GoPro na kvalitu a vybavení nějak moc dlouho monopol :)

  • anonymní uživatel Cloud 10.12.2012 v 1:04

    Princ Vilibald :) Nádou docela dobrý jméno, rozhodně dává... Celkem férová recenze freestylezoo.cz/... kamerka vypadá zajímavě!

  • anonymní uživatel Cloud 10.12.2012 v 1:06

    Princ Vilibald :) Nádou docela dobrý jméno, rozhodně dává... Celkem férová recenze freestylezoo.cz/... .. kamerka vypadá zajímavě!

  • anonymní uživatel Cloud 10.12.2012 v 1:10

    Ted na to cumim a poslal jsem to asi blbe, freestylezoo.cz/... To video je fakt dobrý, už na něj čumim po 3tí :)

  • anonymní uživatel Hollywood (hollywood584 (a) azet.sk) 5.8.2014 v 19:50

    čekuj videa na športovu kameru aee magicam sd 21 na youtube link---www.youtube.com/...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí