MojeKolo

Promo: Velo 3/2013 právě v prodeji

Autor: Velo, kategorie: Bleskovka, vydáno: 21.2.2013

ikonaBřeznové vydání časopisu Velo zaostřilo na technické MTB disciplíny. Kamil Tatarkovič podrobně popisuje, co která obnáší, a ke každé přidává vizitky nejlepších akcí i jezdců. V desítce vybraných odvětví jsou freeride, sjezd, 4X, dirt, slopestyle, pumptrack, enduro, městský sjezd, hromadný sjezd a MTB trial. Související článek se věnuje akci White Style v rakouském Leogangu, do zákulisí nechá nahlédnout rozhovor s organizátory i jediným českým borcem na startu Tomášem Zejdou. Kamil pak ještě přidává školu jízdy, tentokrát netradičně se odehrávající ve městě.

Tipy na traily zavedou čtenáře pod Mt. Blanc do Savojských Alp i do pražských parků, nechybí článek věnovaný historii MTB techniky (tentokrát jde o přední odpružení), zajímavý je rozhovor s profesionálním mechanikem Danem Boubínem, který dobře charakterizuje věta „současná technika je výkonnější, ale nic nevydrží“.

A pak je tu standardní porce testů (trail biky Trek Fuel EX a Canyon Nerve CF, hardtaily za 35 000 Kč i drahé hliníkové hardtaily za 50 000 Kč). Techniky je v tomto čísle o celých 57 bonusových stran více – jde o speciální přílohu Velo tipy pro dobrý nákup.

Březnové Velo tak celkem čítá 188 stran. Více o obsahu najdete na stránkách časopisu Velo.

Přejeme dobré čtení!





Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí