MojeKolo

Tip: Na bajku do snowparku

Autor: Freeman, kategorie: Bleskovka, vydáno: 12.3.2013

ikonaZima sice stále bojuje, ale jaro se neodvratně blíží, takže pokud si chcete polítat na velkých skocích je nejvyšší čas vyrazit do snowparku, například do Rokytnice nad Jizerou, kam nás zve Freeman.

Tento týden bude jenom pod nulou. A vzhledem k tomu, že do teďka bylo nad nulou, tak je snowpark naprostej ledovec. Tudíž ideální na kolo. Kola se nebořej, a tak se krásně dá vyjet na vlíčku. Kdyby to někdo nedával, jest možno si dát pomu na pěšáka a kolo vést. Skok máme letos menší, než je na fotce a ještě jeden maličkej nahoře, tagže ideálka. Kdo si bike v zimě zkusil, tak ví, že je to supr a mnohem bezpečnější než v létě na hlíně a šutrech. Kdo neví a nevěří, ať dorazí a zjistí. Přes týden v parku ani nejni moc lidí, tagže nějaké motání se mezi běžnými uživateli parku nehrozí. Proto je tuto možnost ideální využít do pátku. Jak to bude s víkendem, se ještě uvidí. Odpolední permice ve snowparku stojí 200,–. V ceně je sice zahrnuta jízda přibližovací lanovkou, ale s vývozem s kolem nepočítejte. Dejte si výlet po cestě do parku pěšky, za 15 minut jste tam, nazdar.





Praktické info
Rokytnice nad Jizerou-snowpark se nachází u dolní stanice lanové dráhy na Lysou horu. Tagže od přibližovací lanovky Horní Domky se jde po cestě k lanovce na Lysou a tam už je park vidět. Permice se dá koupit dole u lanovky Horní Domky i na kase u Lysý hory. Nekupujte permici na celý areál, ale jen na park. Parkoviště č.1 je placené, 2, 3 a 4 jsou free. Dvojka je free jen přes den :)





Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel xkilla 12.3.2013 v 15:45

    dobry ty frymo

  • anonymní uživatel chameleon freeman 12.3.2013 v 15:59

    já jen fotil, v poletu je Ježura Lebeda :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí