reklama

Pozvánka: Město na kole

Autor: Gaspi, kategorie: Bleskovka, vydáno: 10.4.2013

ikonaJiž každoročně se na pražském nábřeží koná cyklistický festival s názvem Město na kole. Zapálení nebo jen občasní silniční, horští, sjezdoví, trekoví, trialoví, crossoví, dirtoví či akrobatičtí jezdci i začínající piloti odrážedel a koloběžek si v programu Města na kole najdou to své.

Představí se stezky a resorty, odstartují závody, dojde na rady se sezonním servisem, ale hlavně se bude vyrážet dech triky na kolech všech velikostí a konstrukcí.

Můžete se těšit na bitvu mezi profi i open jezdci na připravované slopestyle trati, která bude obsahovat například atraktivní přejezd přes Jagermeister Tatru s následným dropem z korby atd.

Je Vám to pořád málo? Co když vám řekneme, že se na místě po celou dobu závodu budou natřásat kočičky z MAXIMA! Které určitě nepřijdou s prázdnou.





Diváci se můžou těšit hlavně na skvělou podívanou v podání nejlepších domácích jezdců jako jsou Jan Netro Netrval, bratři Liškové, Jakub Kalina, Klauz či Dan Frank. Na co se můžou těšit zase sami jezdci? Krom skvělé trati pod Pražským Hradem se budou samozřejmě bít taky o nějaké ty hmotné statky. Jak už je vidět na plakátu, první čtveřice z kategorie OPEN si odveze dokonce nějakou tu kačku na večerní party.

Samozřejmě na nás nezapomněli ani naši sponzoři – vítěz kategorie Open si domu odveze zbrusu novou kamerku GoPro Hero 3, sluchátka BUXTON a další ceny od sponzorů – dohromady tedy dobroty v hodnotě téměř 15 000 Kč! A ani další fleky nepřijdou zkrátka. Krom prize money rozepsaných na intro plakátu, samozřejmě nafasujou i ne zrovna prázdný tašky od firem ELECTRIC, BUXTON, DAKINE, KATMAR a MAXIM.

Přibližný harmonogram je zde (časy se můžou v závislosti na okolnostech trochu posunout)
10:00 – 12:00 Registrace jezdců u FR.cz stanu
13:00 – 15:00 Trénink Open a pozvaných jezdců
15.30 – 17:30 Kvalifikace
20:00 Hlavní závod (finále, super finále)

Registrace bude na místě v modrém freeride.cz stanu, ale pokud už teď 100% víš, že budeš závodit, můžeš si svůj flek zarezervovat na mailu ondra@freeride.cz. Počet startovních míst je omezen a čas jamu se blíží. Takže neotálej s možností zúčastnit se na ojedinělé akce v centru Prahy.

A co by to bylo za bike akci bez vyhlášení na pořádný party? Oficiální Jagermeister párty se uskuteční v klubu „2. patro“ v Dlouhé ulici. Start bude ve 22.00 a čeká vás naladěná muzika od DJ NobodyListen a DJ Akvamena, pak i exhibice v podání Dominika Nekolného, Patrika Raše a Michala Kupece, premiéra vyšperkovanýho flatland videa BIG SHOCK! BMX TEAM 2012 a litry ledově namraženýho Jégra.

Komu to nebude stačit v sobotu, může dorazit ještě v neděli a podpořit kluky v exhibicích, které budou probíhat cca 4× mezi 11 a 17 hodinou, nebo sebrat odvahu, bike a pod dozorem do dráhy vyrazit v rámci volných jízd sám.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí