Pozvánka: Meatfly 3DH Cup Meziboří u Litvínova

Autor: Lukáš Louda, kategorie: Bleskovka, vydáno: 11.6.2013

ikonaJiž o tomto nadcházejícím víkendu se odjede nejočekávanější a mezi lidma i nejoblíbenější 2. závod Meatfly 3DH Cupu v Meziboří u Litvínova. Jako každý rok tak i tento se můžete těšit na páteční kulturní program. Letos k poslechu a tanci zahrají: Noire Volters, Lety Mimo, Schlak a Konfront. Jak již samotný výčet kapel napovídá nepůjde o klasickou diskotéku:). V sobotu to potom bude vše v režii DJ a to konkrétně KOHEI KOSEI a KERAM. A samozřejmě letos to opět ospíkruje božský EM

PROSBA AREÁLU: Letos nebudete muset používat plastové nechutné TOIky, ale nové záchody v restauraci. Tímto vás žádáme a prosíme ať jim tam z toho neuděláte kůlničku na dříví. Případné vtípky s toaletou stejně nikdo neocení a spíše více lidí naštvete než aby by vás obdivovali.





A teď k samotným závodu. Trať doznala drobných úprav a je stále tak super jako každý rok. Nenajdete na ní velké polety, ale přitom si nejlepší závodnící umí užít spoustu času ve vzduchu. Trať neodpouští a každé zaváhání bývá po zásluhe potrestáno. Přitom jí ale sjede i úplný začátečník. Tímto proto oslovuji všechny mládé závodníky, ženy… aby si přišli užít závodní atmosféru do Mezáku na trati, která bude i je bavit a naučí se na ní spoustu nových věcí. Vlek pojede opět již v pátek a to od 15:00 za 200,– do 18–19h dle lidí a kdo toho nebude mít dost ani po sobotě a bude stále nadrženej na Mezibořskej vlek, tak tomu uděláme radost i v neděli kdy při rozumné účasti lano taky pojede.

Online registrace již spuštěna danutiming.cz

Prosíme všechny závodníky, aby si udělali online registraci. Ušetříte tím čas sobě, který pak můžete věnovat tréningu… Na prvním vašem závodě potřebujeme vaše podepsané přihlášky, takže si přihlášku jednou vyplníte a pak již máte pokoj:).

Přihlášky si můžete vytisknout i doma a donést jí již vyplněnou na registraci. Budete ochuzeni o boj o propisku :). Junioři a kadeti a osoby, kterým ješte nebylo 18 let musí mít podepsaný souhlas zákonného zástupce. Vyplněnou a podepsanou přihlášku stačí mít pouze jednou v sezóně a tak kdo ji již letos jednou odevzdal znovu tak činit nemusí.

Těšit se můžete zase na spousty věcných cen a opět pro kategorii full i PRIZE MONEY pod záštitou SPOKE.CZ

Opět bude šest kategorií: Ženy, Masters, Junioři-Kadeti, HT a Full

Kategorie:
Ženy
Masters od 35 let (*1978 včetně a dříve)
Kadeti do 13 let (do *2000 včetně)
Junioři do 18 let (do *1995 včetně)
Hard Tail 19 let a více (*1994 včetně a dříve)
Full Susp 19 let a více (*1994 včetně a dříve)

Předpokládaný časový harmonogram:
9:00 – 11:00 prezentace
11:30 vyvěšení startovní listiny pro měřený trénink
12:15 – 13:15 měřený trénink
13:30 vyvěšení startovní listiny pro 1. a 2. kolo
14:00 start 1 kola
15:30 start 2 kola
17:30 – 18:00 vyhlašování vítězů

Junioři a kadeti pojedou společně tak, že budou ve výsledcích kadeti vyznačeni a vyhlašován bude nejrychlejší kadet. V ostatních kategoriích vždy první 3 nejrychlejší. Junioři a kadeti mají povinné chraniče kolen a páteře. Ostatní pouze integrální přilbu. Kompletní pravidla a podmínky si přečtěte v sekci Pravidla – dokumenty na www.3DHcup.com

A takto se jezdilo v Meziboří v roce 2011

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel mates722 (mates722 (a) gmail.com) 12.6.2013 v 7:21

    A kolik bude stát lano v sobotu?

  • anonymní uživatel Zikus (Sulik.Jakub (a) seznam.cz) 12.6.2013 v 10:06

    Zruště ty páteřáky, ať si ho bere jen ten kdo chce.... mě se v tom jezdí mnohem hůř, než bez něj, je to akorát blbej handicap..

  • anonymní uživatel Luc... 12.6.2013 v 21:27

    V sobotu bude stát lano taky 200,- . Jinak hlava a páteř nesroste. S kup pohodlný páteřák:)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí