Pozvánka: Crazy Jump vol.1

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 2.9.2013

ikonaSezóna se pomalu chýlí ke konci a je čas si představit letošní první ročník závodu Crazy Jump vol.1. Rádi bychom Vás všechny pozvali na pohodovou sobotu 14. 9. 2013, plnou zábavy a adrenalinu, do Bikeparku v Moravičanech (za fotbalovým hřištěm). Uvidíte spoustu špičkových bikerů. Závod se pojede od 13 hodin, kdy odstartujeme kvalifikaci všech přihlášených bikerů. Ti nejlepší pak poměří své síly ve finálovém Jamu.

 



Proč přijet?
Bude to velká podívaná, můžete se těšit na BMX a MTB contest, biketrialovou exhibici a pro odvážné i možnost vyzkoušet lezeckou stěnu. Občerstvení, toalety, parkoviště vše pro Vás bude připraveno. Pojedeme o věcné i finanční odměny pro nejlepší tři zúčastněné. Zasoutěžit si může opravdu každý, neváhejte a přijeďte poměřit své síly s těmi nejlepšími. Do sobotního závodu jsme letos připravili prize money v hodnotě 6000 Kč a věcné ceny.  

Program závodu:
registrace, trénink od 10:00 do 13:00 hodin
13:00 kvalifikace
15:00 finále
16:30 best trick contest
17:15 vyhlášení výsledků





Doprovodný program:
pro nejmenší možnost zajezdit si na pumptracku
biketrialová exhibice
po celou dobu závodu je k dispozici lezecká stěna

 

Registrace
Všichni bikeři se zaregistrují do 13:00, startovné je nula a pro závodníky je připravené občerstvení v podobě pití a klobásy.





Doufám, že se všichni již těšíte jako my a přijdete v hojném počtu. Připravujeme pro Vás velkou akci, takže o nás uslyší široké okolí a rozjedeme pořádnou zábavu. Díky všem za sponzorům za podporu a v sobotu 14.  9. 2013 se všichni uvidíme v Moravičanech na pohodové akci.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí