Časopis Velo 10/2013 míří do Whistleru

Autor: Velo, kategorie: Bleskovka, vydáno: 18.9.2013

ikonaŘíjnové Velo věnovalo poměrně velkou část ze 132 stran fenoménu Whistler, a to z různých úhlů. Vše začíná rozhovorem s Tomášem Procházkou, Čechem, který ve 13 letech do Kanady emigroval a už tam zůstal, stavitelem trailů (vedle Kanady a USA mimo jiné i na Špičáku), který patří k nejznámějším osobnostem Whistleru. Z jeho rukou pochází i super trail Top of the World, jemuž je věnován další článek doplněný o rozhovor s manažerem whistlerského bikeparku. A dále: festival Crankworx oslavil desáté výroční, nechybí ohlédnutí za ním v deseti nejdůležitějších momentech.





Pro aktuální období jsou charakteristické novinky pro příští sezonu, vedle teorie přináší nové Velo praxi v podobě testů například biků Niner ROS 9, Kona Proces 134 DL, Salsa Spearfish 2, sedmadvacítek Rocky Mountain Thunderbolt a Giant Trance Advanced atd.





Sportovní část časopisu je věnována MS MTB v Jižní Africe. Vedle „klasické“ tu najdete i specifickou reportáž psanou tamním žurnalistou, okořeněnou o řadu zajímavých postřehů.

Kompletní ochutnávka z obsahu nového vydání Vela je tady http://www.ivelo.cz/…pis/2013-10/

Příjemné počtení!





Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí