Představujeme: plášť Maxxis Ardent

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 8.4.2014

ikonaAll-Mountain a Enduro ježdění v českém pojetí vyžadují plášť, který bude hodně univerzální. Právě takovým je Ardent od Maxxisu. Má má agresivní vzorek a velký objem. Designéři se zaměřili na vynikající trakci, ale nezapomněli ani na závodníky. Velké boční bloky poskytují mnoho hran nezbytných pro průjezd zatáčkami vysokou rychlostí. Středový profil byl navržen jak pro nekompromisní brzdění, tak především pro akceleraci. Jeho souvislý pás výstupků velmi dobře odvaluje.
Ardent se dodává v celé řadě rozměrů a vyhoví tak potřebám každého MTB jezdce. Máme zde možnost volit mezi velikostmi pro 26", 29" a samozřejmě i pro 27,5". Vyrábí se jak ve verzi s drátovou patkou a single směsí, tak v několika variantách s kevlarovou patkou s dual a 3C směsí. U skládacích verzí nechybí technologie jako Exo Protection – ochranná vrstva na bocích pláště nebo Tubeless Ready, umožňující použití pláště i bez duše.





Protože je dezén pláště Ardent opravdu skvěle navržený, rozhodli se designéři o jeho lehké přepracování také pro technické XC závody a maratonské tratě, pod jménem Ardent Race. Se svým středně vysokým dezénem tvoří můstek mezi závodním XC pláštěm Ikon a trailovým Ardentem. Centrální vzorek je zkosený pro snížení valivého odporu a boční výstupky jsou natočeny a odstupňovány pro dobrou trakci v zatáčkách.





Všechny dostupné varianty najdete také v našem internetovém obchodě shop.dolekop.com.

(Obchodní sdělení)

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel hoffman 8.4.2014 v 10:29

    zatiaľ najlepší

  • anonymní uživatel bok 8.4.2014 v 15:33

    Koukám ze ikon je už i 2,35 to je pěkný, ardenty dobrý dokud nezaprší

  • anonymní uživatel hoffman 10.4.2014 v 9:13

    bok: od 2.4 si poradí aj s vlhkom, není to napr. swamp, ale oproti dezénu 2.25 je obrovský rozdiel

  • anonymní uživatel bok jinej 10.4.2014 v 14:43

    hoffman: ok zkusim tedy, je fakt že mam 2,25

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí