Nová funkční bunda BC NANO PRO LIGHT - spolehlivý parťák pro každého bikera

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 13.11.2023

V Breakoutu stále hledáme způsoby, jak překonávat hranice toho, co je možné v oblasti (nejen) cyklistického oblečení. Dnes s hrdostí představujeme výsledek našeho neúnavného úsilí - novou unikátní bundu z české nanomembrány BC NANO PRO LIGHT, která přináší nejen top funkčnost, ale hlavně pocit pohodlí pro každého bikera.

BEZKONKURENČNÍ PARAMETRY

Použitím té nejmodernější nanomembrány s extrémní paropropustností od Nanomembrane(r) jsme dosáhli optimálního balancu mezi ochranou a prodyšností, kterou potřebujeme během náročných výjezdů. S bundou jsme se dostali na bezkonkurenční hodnotu RET 2,4 Pa.m2.W-1 (+50 000 g/m2/24 hod)! A při těchto parametrech se nám dokonce povedlo zlepšit voděodolnost na 18.000 mm, při zachování 100% větruodolnosti.

 

NOVÉ DVOUCESTNÉ ZIPY

Nové zipy od YKK se dají rozepnout i odspodu, což je ideální pro rychlé odvětrání během náročných stoupání, aniž bys obětoval teplo a ochranu hrudníku. Případně to oceníš i po ježdění, až svůj dnešní top výkon odměníš gulášem s pěti a spláchneš to jedním vychlazeným. Malý detail, velký rozdíl v každodenním použití.

 

SNÍŽENÁ VÁHA A SKVĚLÁ SBALITELNOST

Váhu nové bundy BC NANO PRO LIGHT jsme snížili na pouhých 420 g, díky čemuž je bunda nejen neuvěřitelně lehká, ale také skvěle skladná. Můžeš si ji tak vzít s sebou na každý výlet bez toho, aby ti zavazela a zatížila bágl. Díky její minimální váze ji na sobě ani neucítíš, takže se můžeš na 100% soustředit na svou jízdu a horské scenérie. Ať už jedeš na trail za barákem, nebo šlapeš vysoko do hor, s BC NANO PRO LIGHT máš vždy jistotu, že tě žádné počasí nepřekvapí!

ODLADĚNO PRO OBRY

Stejně jako u předchozího modelu, i u BC NANO PRO LIGHT přinášíme vylepšený ergonomický design. Prodloužená záda pro extra ochranu a vyšší umístění kapes znamená, že se do nich snadno dostaneš i s batohem na zádech, nebo ledvinkou. Vše důležité máš vždy po ruce.

Na základě zpětné vazby od vás jsme u větších velikostí prodloužili rukávy a doladili střih i pro obry tak, aby dokonale sedl v každé jízdní pozici, od strmých sjezdů až po dlouhé výjezdy.

VYROBENO V ČESKU - SRDCEM I RUKAMA

Co je ale podle nás na nové bundě BC NANO PRO LIGHT to nejlepší? Že každý kus materiálu, každý steh - to všechno je práce českých mozků a ručiček. Až na zipy, je to čistokrevná holka z Moravy. Tahle bunda není jen o top technologii a špičkovém designu, je to taky náš malý příspěvek k podpoře toho, co se tady doma dělá. S BC NANO PRO LIGHT dostaneš nejen skvělou bundu, ale i kus práce, na kterou jsme pyšní.

PARŤÁK NA CESTY

Každý biker ví, jak je důležité mít spolehlivé vybavení. Bunda BC NANO PRO LIGHT byla navržena s myšlenkou, aby s námi pokořila ty největší výzvy a nezapomenutelné zážitky. S touto bundou se můžeš vrhnout na každý trip s jistotou, že ti poskytne vše, co potřebuješ pro pohodlný a bezpečný návrat. Bunda BC NANO PRO LIGHT je tvůj spolehlivý parťák nejen na trailu, ale i při všech dalších outdoorových dobrodružstvích. Podrží tě vždy a za každého počasí!

 

Bundu můžeš ode dneška koupit na www.breakout.cz. Do středy 23:59 máš od nás navíc s kódem "DK-FAMILY" 10% slevu, jako poděkování za support české výroby.

Time to Breakout!

Diskuze

  • anonymní uživatel PTBack 13.11.2023 - 9:00

    Škoda, že kámoše nepřemluvili, aby jim na focení k helmě půjčil i to kolo.

  • anonymní uživatel Poli Breakout (jirka (a) breakout.cz) 13.11.2023 - 11:39

    Díky za zpětnou vazbu, příště doladíme!:)

  • profilová fotka Roman 13.11.2023 - 14:39

    Kamarád má starší bundu a je velmi spokojen. Chtěl jsem si jí koupit taky, ale střih je pro mě velký nedostatek. Nechci vozit bundu pod kterou dám ještě 15kg medicimbál. Pokud se střihy zlepší a budou víc na atletické postavy, tak jsem Váš další zákazník.

    • anonymní uživatel daywak (daywak (a) gmail.com) 13.11.2023 - 15:06

      Zase s chrániči je to pak jiná.

      • profilová fotka Roman 13.11.2023 - 20:07

        Chrániče nemám okolo břicha:)

    • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 13.11.2023 - 15:58

      u českých firem (s výrobou v ČR) je super, že většinou nebývá problém se dohodnout na zakázkové výrobě na míru, protože "když to chceš, není co řešit". Funguje to tak u PRIMA, PATIZON, TACTICAL PRO, YATE, HIGH POINT, HUMI ... TILAK. Osobně ozkoušeno. Věřím, že to tak bude fungovat u BREAK OUT. Holt si zákazník připlatí v průměru, (neberte mě za slovo, závisí na konkrétní úpravě) +- "25%". Já u českejch firem miluju přístup k mimozáručním opravám a úpravám obecně. Tak to má být! Proto srát na Čínskou massvýrobu.

    • anonymní uživatel Poli Breakout (jirka (a) breakout.cz) 13.11.2023 - 16:03

      Ahoj, díky za feedback! Záměrně jsme dělali střih volnější, aby se pod bundu dala obléct druhá teplá vrstva, nebo páteřák. Ale i tak jsme střih od první verze ještě ladili + nový materiál je povolnější. Doporučujeme vyzkoušet, věříme, že už ti sedne:)

  • anonymní uživatel Šimon 14.11.2023 - 12:47

    Nikde jsem nenašel zmínku o Snow catcheru. Nebo to není na skialpy vhodné?

  • anonymní uživatel Poli Breakout (Jirka (a) breakout.cz) 20.11.2023 - 15:10

    Ahoj, snow catcher na bundě nemáme, bunda není primárně vytvořená k tomuto účelu. Nicméně za dobu co jí prodáváme, se nám ozvalo spoustu zákazníků, že ji takhle využívá. Protože je funkční a velmi skladná, vezmou si jí do batohu, oblečou na výšlap, nahoře vymění za zimní a frčí dolů :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí