MojeKolo

MAROSANA NEVER DIES 2

Autor: Keli, vydáno: 26.2.2007

Po prvním počinu v roce 2003 přichází další „volné“ pokračování DH, 4X, FR a BMX movie MND vol: 2.

Po roční absenci způsobené nedostatkem energie a kalcia v kostech tu jest další počin z dílny harakiri a suicidal productions. Společně můžeme shlédnout nejzásadnější akce MTB scény uplynulé sezóny a zároveň ježdění i mimo vypraporkovanou trať bez časomíry, rozhodčích a záchranné služby. Vše je pojato velmi autenticky a za tímto projektem stojíme sami sobě tváří v tvář s nadhledem a úsměvem na tváři jelikož produkce i scénář je jen na nás samotných.

Našim cílem není konkurovat dnešním tak moderním vysoko rozpočtovým projektům nýbrž popsat atmosféru během pobytu na daleké cestě za překonáváním lidských možností. Kdo má tu chuť vydat se na pouť s chlápkama co mají „rozum v hrsti“ je tu připraven sestřih z krankworkx festivalu a jiných podobajících se eventů kdo dá a kdo už radši ne a kdo vlastně už ani nemuže, jelikož obědvá brčkem! Ten kdo rád soutěží si taky vychutná nejeden SP probíhajíc na dvou kontinentech. Nechybí ani spot check from New Zealand Worlds s másterem MP. Zmapovano je pár zásadních lokálních akcí, které stojí za připomínku a to díky krásnému jaru a ještě lepšímu podzimu. Tomu, komu sedí přívlastek free, je věnováno pár divokých pojezdů v Monaku, Kanadě, v západní Evropě ale i v Praze, yeah!

Muzika je opět ve stylu kytarových ryfů a sypanic. Střihačskou židli, jak už zvykem bývá, zahřál brotha Shamana Dawe. Thankx bro!

Komu je libo trocha špíny, krve, spocenejch zad, monstrózních výšek, nekontrolovatelných pádů, chlupatejch prsou, rozřízlých medvědích zad, extrémních výkonů a přihlouplých vtipů, je tak na správné cestě nechat se unášet atmosférou a užít si alespoň trocha adrenalinu v roli diváka. Tomu byť věnován tento počin. Rest in peace mutha fuckas!

ST to Sadám Hágner
Moto: MX je nejvíc!!!
PS: Kopírování zabíjí tvorbu!
MRSN

Nové DVD MAROSANA NEVER DIES 2 vychází 27.2 2007 a je k dostání je zde.

foto
foto
foto

Diskuze

  • anonymní uživatel dr.zack 26.2.2007 v 15:01

    uz se tesim

  • anonymní uživatel Tůra 26.2.2007 v 17:56

    nejlepsi

  • anonymní uživatel přemysl orák!!!! 26.2.2007 v 19:53

    Už jsem to viděl docela good až na tu kvalitu!!!!!!!!!!!

  • anonymní uživatel petr ( http://211b.org ) (212b (a) email.cz) 1.3.2007 v 9:03

    pošlete mi to někdo na email
    211b.org/...

  • anonymní uživatel r.w.d 4.3.2007 v 9:07

    Hodně pekné video a nevím mně přišla kvalita vklidu.

  • anonymní uživatel bob 6.3.2007 v 16:24

    Moc pěkně udělaný vide, hodně akce, málo keců (o:

  • anonymní uživatel Snom (euroflash (a) seznam.cz) 23.3.2007 v 12:14

    Marosana Newer Dies II je fakt hustý video, spoustu krásnejch míst a parádní záběry. Opravdu paráda:-) Takových bláznů by tady mělo jezdit víc, fakt supr.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí