reklama

Termínovka: Czech Urban Downhill Series - v roce 2024 se pojede už podesáté

Autor: Vítězslav Stránský, vydáno: 15.12.2023

Seriál sjezdů po českých městech bude slavit v roce 2024 kulaté jubileum. Celkem se projelo ulicemi již devíti měst. Napřesrok se závody v rámci CUDS uskuteční v Příbrami, Rakovníku a Táboře.

První Příbram

Sezonu otevírá v rámci Svatohorského downtownu Příbram - v sobotu 18.května. Neustálé posouvání levelu organizace a tratě, to předvádí pořadatelé již osm let. Tramvaj, jako překážka na trati? To je jen jedna z lahůdek, která čeká na jezdce i diváky. Co dalšího nám tým kolem Vlasty Še-ra a Vojty Hracha předvede napřesrok? Nechme se překvapit.

     

Rakovník nesmí chybět

Downtown Rakovník. Stálice na české scéně. Patnáct let je už slušná řádka ročníků. Vydrží pořadatelům v čele se Štěpánem Čerwem Červeným chuť i do dalších let? To ovlivní řada faktorů. Jedno je ale jisté. Napřesrok v sobotu 27.července bude jako první město v historii naší země pořádat MČR podruhé.

Horní Planá rok 2024 vynechává

Po tři roky byl první srpnový víkend na programu Downtown Horní Planá. Velmi specifický závod u Lipna, u jezdců velmi oblíbený, si dává od pořadatelství pauzu. Jestli na dobro ví jen pánbůh a František Funy Valeš. Kdo někdy něco většího pořádal, jistě rozumí, kolik prakticky celoročního času a úsilí stojí za každou akcí. Pokud máte rodinu, jiné závazky, není vždy jednoduché a možné vše skloubit. Za ostatní pořadatelé Série CUDS děkujeme za tři ročníky, které zanechaly v srdcích komunity hlubokou stopu.

Zakončení v Táboře 

Derniéru sezony uvede Downtown Tábor. Kluci předvádí neustálý progres a čtvrtý ročník tento trend jistě potvrdí. Historické náměstí, úzké uličky, různé povrchy a step up do nebes. To, a nejen to Vás čeká v království Miroslava Majera, Matěje Pospiho Pospíchala a velké místní crew 31.srpna následujícího roku.

Kromě termínovky se ladí další novinky a spolupráce na úrovni nejen jednotlivých závodů, ale i celé Série. Ne všechny můžeme odtajnit nyní. Kdo chce vědět víc, klikejte sem IG czechurbandownhillseries nebo cuds.cz.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí