MojeKolo

Xstream Březen 3/ 2007

Autor: Keli, vydáno: 20.3.2007

Ahoj přátelé extrémních sportů!

Nový Xstream vyšel, už se rozvaluje na stáncích a v hypermarketech a čeká, až si ho koupíte a přivinete na svou hruď.

Tentokrát celé číslo odpálil materiál od Mushowáků z Mauritiu, kde trénovali a byli svědky děsivého pádu Rubena Lentena.

Rozhovor s Alešem Valentou a talentovanou snowboardistkou Šárkou Pančochovou nahlíží do pozadí freestyle lyžování i do vývoje českého holčičího snowboardingu.

Nálož kitingu nekončí u Mauritiu, repky z masivních akcí u nás vás neminou. Fotoeditorial a reportáž ze snowboardového tábora vyseknul co svou prvotinu náš nový člen Petr Navrátil, Zuzka Kalátová se zamyslela nad českou účastí na Xgames,

Viktor Plas vyzpovídal další české béemiksaře, kteří se nebojí točit se ve vzduchu přes hlavu, Spyke zase přinesl zprávu o downhill šílenství v mexickém metru + story o tom, že na velikosti nezáleží, kterou nám povyprávěl Buba, malý velký downhill chlapák.

Projeli jsme snowscoot, prkno s řidítkama, a je to věru dobrá věc, když napadne sníh a vy se heftů pustit nechcete.

Ondra Kasík probral s českými FMX odhodlanci jejich pohled na pády, džkopády a zranění. Zajímavé čtení usměrní každého pochybovače, který by si myslel, že létat vzduchem s motorkou a dělat kolem ní skopičiny, je jednoduché a snadné.

O freeridu na vodě pod plným plynem vám poví Iceman, v Dubaji se jela čtyřiadvaceti­hodinovka, nálož zajímavostí najdete v pelmelu, nově víc informací o agresivních inlajnerech, na čtení o expedici k severnímu pólu si vemte šálu a svetr a jestli se bojíte žraloků, tak se snad ani nedívejte do článku o potápění na nádech mezi tyhle „mazlíčky“.

Zajímavý produkty, nějaký modelky a stránka o Xstream holkách, to nám Xstream uzavírá. Contest o fotky s vaším držkopádem znamená, že si odřeniny můžete zhojit dobrým pocitem z nejkvalitnějšího páteřáku na světě.

Takže nezapomeňte na svého trafik-dědka cestou na tramvaj houknout: „Jeden Xstream, pane!“

Petr Drnovský, zástupce šéfredaktora
Dan SPYKE Kadlec, Downhill & etc.

Ukázky
Titulní strana
Editorial
Obsah

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí