Tisková zpráva / Dirtbiker #43

Autor: Keli, vydáno: 6.4.2007

Na obálce dubnového Dirtbikeru si streetový wallride dává Pavel Fendrych, který si tentokrát vysloužil osmistránkový rozhovor. Proč vznikal rekordně dlouho se dozvíte hned v úvodu.

Příznivce flatlandu jistě potěší Šwadlenova reportáž z Red Bull Circle of Balance, který se tentokrát odehrál až v dalekém Tokiu, samozřejmě za účasti kompletní flatové špičky. Článek doplňuje i plakát Vikiho Gomeze.

Kdo propásnul freestylový hry v brněnské hale Rondo, může si udělat představu z naší sedmistránkové reportáže, kterou rovněž doplňuje plakát s jedním z polských freestyle mtb riderů.

Následují dvě exkluzivní reportáže z výletů našich předních freestyle bmx jezdců. Tou první je Vehicle trip nach Deutschland, výlet téměř kompletního Vehicle týmu za německým streetem a halami. Na fotkách se tu objeví Honza Janečka, Dudo Antalík, David Benda, Honza Šebek a jako host Lukáš Váňa. Druhý výlet vás zavede do holandského Utrechtu, kam se s námi loni vydala partička ve složení John Martínek, Honza Janečka, Jakub Šebeček a Lukáš Váňa, ti všichni uvízli v objektivu Dana Vojtěcha a John si vysloužil i plakát.

Ale to už pokračujeme reportáží Adama Maršála, která přináší jedinečný návod, jak si postavit freeridový park v naprosté nížině. Své o tom vědí stavitelé parků v Neratovicích a Lysé nad Labem, jejichž (legální) výtvory patří k tomu nejlepšímu, co lze v okolí hlavního města najít.

Následuje další výlet našich jezdců, Monkey Bikes team ve složení Kamil Feifer, Ondra Šléz, Pavel Fendrych a Ondra Bělohoubek se vydal do německého Münsteru na halové závody. Nebyl to trip ledajaký, ale přímo Karavan trip! Kluci si přivezli několik pěkných fotek od lokálních fotografů a textově vše zdokumentoval Pája.

Poslední reportáží, než přijdou na řadu rubriky, je ohlédnutí za letošní „zimní“ GT GoGen Tour, kterou značně ovlivnily nepříznivé přírodní podmínky, ale přesto tu máme ze dvou závodů pětistránkovou reportáž.

Sekci rubrik otevírají tradičně triky, Kamil Feifer naučí barspin fakie, Pavel Schwarz x-up drop. V profilech se vám představí nadějný mladý streetař David Benda a ostřílený sjezdař, freerider a obchodník Martin „Čárys“ Cheníček. Kola jsme zkontrolovali Honzovi Jílkovi, Majklovi Matysovi a mimořádně i Senadovi Grosicovi, takže tentokrát je o jeden bike navíc. Jirka Zvolský se začátkem jara vrhnul na testovaní, jeho rukama prošla trojice biků, jeden enduro hardtail od Pellsu, all-mountain full Giant a odpružený fourcrossový speciál Mongooose. Aby byl výčet obsahu čísla 43 kompletní, přední část je jako obvykle nacpaná novinkami, produkty a dalšími tradičními rubrikami a čtvrtým plakátem je freeriding na Sicílii dvou lokálních riderů. Dohromady mimořádných 112 stránek za 59 Kč/89 Sk.

Do bikeshopu či trafiky vyražte pro Dirtbiker #43 už po Velikonocích, od úterý 10. dubna by měl být již všude k sehnání.

foto foto foto foto

Diskuze

  • anonymní uživatel ( http://211b.org ) (212b (a) email.cz) 6.4.2007 v 9:41

    jj něco znam z vidjek 211b.org/...

  • anonymní uživatel pono-pono 6.4.2007 v 10:08

    tak to is ho ani nekoupím je tam jen freestyle a stret ,to bych se mohl vysrat za to dat 55kč

  • anonymní uživatel smažka (bikerz.volyne.info) 6.4.2007 v 10:37

    pono-pono má pravdu :-(

  • anonymní uživatel juchuuuuuu 7.4.2007 v 15:54

    v DB je cim dal tim vetsi nic co se tyce DH a FR a to je veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelka skoda a uz me to sere

  • anonymní uživatel Hárwy (www.harwy.estranky.cz) (slama.kona (a) seznam.cz , 376-061-042) 9.4.2007 v 11:05

    BMX je na píču ,60= chceme dh/fr ,proč samý bikrosy ???fuck na malý!!!

  • anonymní uživatel Lucky13 9.4.2007 v 21:19

    Já si ho koupim i přes to, že je tam málo DH a FR. Ono je asi těžký zavděčit se vám a dát tam víc DH a FR, ale tolik se toho teď zas neděje. Svěťák ještě neběží, v ČR se sezona taky teprve rozjíždí, tak nevim proč se na redaktory zlobit. Ty co furt remcaj, tak zkuste vydat nějakej svuj časák, a za míň než 55 kč!!!

  • anonymní uživatel Sobi 20 10.4.2007 v 11:49

    kdyby jsem ho nemel predplacenej, tak na nej taky seru. DB je ted strasne jednostranej. daji se delat treba clanky o fr lokacich, po ČR je jich vic nez dost... a ne porad street, flat a 20. tot muj nazor, kazdy ma jinej...

  • anonymní uživatel Hárwy (www.harwy.estranky.cz) (slama.kona (a) seznam.cz , 376-061-042) 10.4.2007 v 21:04

    mám ho doma ,jelikož ho mám předplacenej ,ale je to fuck jen o 20' !!je to jako za komačů nic jinýho než bikros(20') ,dřív to bylo jen o fr/dh a bylo to goood tak proč to měnit!!!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí