MojeKolo

SHREDIT REEL - Video soutěž v bikeparku Kopřivná

Autor: Keli, vydáno: 7.5.2024

Kuba Vencl vymyslel a pořádá ve spolupráci s bikeparkem Kopřivná video soutěž. Hlavní část je odehraje na konci května, ale my, běžní smrtelníci, máme šanci až do konce června. Pokud to umíš s kamerou či mobilem, tak máš šanci.

Kde: Bikepark Kopřivná
Kdy: 24-25.5. 

O co půjde? Mezi bikepark/freeride komunitou je klasika, že když už vyrazíte někam jezdit, snažíte se taky vytvořit nějaký použitelný video materiál, který často putuje na Instagram. Často takzvaný Shredit, teda akční sestříhané video s muzikou, které potom většinou jde ven ve formátu Reelsu. 
A tak proč tedy nejít naproti a neudělat z toho regulérní akci. Na konci května tak v Bikeparku Kopřivná proběhne první ročník SHREDIT REEL

Pátek a sobota budou dny na natočení soutěžních videí a v sobotu večer si všechny promítneme na večerní otevřené párty a vyhlásíme vítěze. Hlavní soutěž je pro 15 pozvaných jezdců, ze kterých jsou momentálně potvrzení tito: 

Teodor Kováč 
Honza Faistaver
Ondra Šléz 
Adam Semerák 
Andi Mitaš 
Tomáš Zejda 
Honza Špika 
Filip Vokurka 
Luky Studna 
Kuba Hejl 
Petr Dočis 
Richard Gasperotti 
Dominik Vašut 
Štěpán Popelka 

Jak se můžeš zůčastnit ty? 

SHREDIT AM je možnost zúčastnit se téhle soutěže pro všechny ridery. Natoč v bikeparku Kopřivná do konce června 1min Shredit - označ @bikeparkkoprivna a #shreditam a tři nejlepší vyhrají helmy od partnera soutěže ABUS. 

Dirtzilla Jam 

V neděli 26.5. pak proběhne ještě otevřený jam na trailu Dirtzilla s účastí všech pozvaných elitních riderů. Účast je otevřená všem.

Diskuze

  • anonymní uživatel MD 9.5.2024 - 19:12

    No nevim, já když jdu s partyjou jezdit, tak každý si pojezdí podle sebe. Nemusíme před a po jízdě si furt plácat jak lachtani, dáme v klidu pivko a pokecáme. Nějaké kamery a šredity na instace jsou už asi mimo nás. Ale tak když si to lid žádá...

    • anonymní uživatel Instafil 10.5.2024 - 13:57

      ne každej je upovídanej alkoholik

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí