MojeKolo

Hledá se 30 nesmrtelných kaskadérů do startovky na Harrduro 24!

Autor: Kvido, vydáno: 14.5.2024

Hola hej! Po zimním spánku zdraví Harrachovský trail! Ano ano, zase ta země trpaslíků, svérázných nápadů a chrabrých rytířů. A ano, ačkoliv dost z Vás zdraví letní závan, naše severské království Šípkové Růženky se teprve pomalu tlačí zpod listí na světlo jarní. Zimní chmurno upadá, vnitřní pochody nedochvilnosti, extáze, voda se vaří - je tady sezona plná velkejch věcí a na jednu z nich zveme v tomto povídání. Ready aim fire, jdem na to.

Harrduro  24 se hlásí o pozornost. Zahřívací kolo z loňska jsme odjeli na výbornou, za což děkujeme všem odvážlivcům, testovacím králíkům a roztáčíme kolo druhé. Nejmenší enduro závod v zemi plánuje velké věci.

Delší trať, bedny cen jako z pohádky pro ty nejrychlejší v temném lese - jak už to u nás bývá, do tašek se to nevleze... A nějaká ta zábava kolem. Tak schválně, co třeba vana? Po závodě do plavek, to chceš! Večer trocha světlušek u výčepu, ohýnek, čerti... Motivace je jasná. Ač se to zdá nemožné, i v tomto roce startovné nic. Protože k pohádce kouzla a čáry patří, to umíme. Suma sumárum po čertech žhavá akce.

Takže kdy a kde? 24.-25. srpna v zemi draků. Neplést Krkonoše s Jeseníky! Harrachovské skočny, jak se nás zbloudilí bratři polští ptaj, tady nevedeme. Nebo že by jo? Máme naostřeno, ale tasíme až na odvážlivce. Čekáme na 30 nejrychlejších, tak svišť do registrace jen co kola stačí...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí