Shredit Reel 2024 - pět nejlepších video editů

Autor: Jakub Vencl, kategorie: Video, vydáno: 29.5.2024

Minulý víkend v bikeparku Kopřivná proběhla video akce "Shredit Reel". Akce vznikla v hlavě Kuby Vencla a ten si pozval českou smetánku freeride/freestyle MTB. Akce se nakonec zúčastnilo 14 pozvaných riderů. Podívejte se na highlights video a také reel pěti jezdců, kteří nejvíce zaujali. 

Riders list

Honza Faistaver
Andi Mitaš
David Číla
Adam Semerák
Petr Dočekal
Martin Janík
Klára Saida
Richard Gasperotti
Tomáš Zejda
Štěpán Jasenovský
Lukáš Studnička
Dominik Vašut
Filip Vokurka
Hugo Robenek

Formát byl jednoduchý, natočit za pátek a sobotu minutové video v bikeparku ve formátu instagramového reelsu. V sobotu večer se pak před početným publikem všechna videa promítala a odborná porota pak vybrala ty nejlepší. Prize money si pak rozdělila první desítka.

Podmínky byly hodně náročné a počasí všem dalo hodně zabrat. Tím spíš rideři hodně překvapili a v odevzdaných videích byly k vidění velké bomby. Videa teď už můžete vidět na jednotlivých instagramech jezdců a postupně budou přibývat i na profilu Bikeparku Kopřivná.

5. místo - Andy Mitaš

Andy si našel v bikeparku pár kreativních lajn a přidal pěknou řádku triků. Andy je v poslední době čerstvým vánkem na České scéně a to dokázal i na Shreditu. Jeho styl je pastvou pro oko.

4. místo - Filip Vokurka

Vokurec do toho šel jako vždycky po hlavě a za zmínku stojí určitě jeho flip na největším skoku na Dirtzille, který v daných podmínkách nebyl vůbec zadarmo.

3. místo - Tomáš Zejda

Tomáš pojal svoje video trochu jinak než zbytek pole a rozhodně nejvíce pobavil v rámci večerního promítání. I tak ale do videa dostal velké triky, tak jak ho známe a kreativita do posunula až na stupně vítězů.

2. místo - Martin Bogi Janík

Místní shaper, který se na tuhle akci připravoval už pár týdnů a připravil si asi ty největší vraždy z celého pole. Za své mluví už jen gap přes velký drop na Spicy Freeride. Bogiho nekompromisní přístup ho vyšvihl až na druhé místo.

1. místo - Lukáš Studna Studnička

Studna je z těch riderů, kteří když vleze na kolo, tak většina přihlížejících jen slintá nad jeho stylem. Tady na Shredit Reel to svým moto stylem a mega gapy naprosto zabil a zaslouženě bral první místo.


Formát akce se mezi ridery líbil a večerní promítání potvrdilo smysl téhle akce. Takže už teď máme v hlavě pokračování.  

Podobné články

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí