reklama

Red Bull Fox Hunt na steroidech - na Ještědu to bude rychlejší, techničtější, zábavnější

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 25.9.2024

Red Bull Fox Hunt je globální koncept závodu pro MTB nadšence, který se v minulosti jel na Novém Zélandu, ve Skotsku, ale i ve Francii. K nám do Česka přichází pod záštitou lokálního hrdiny Tomáše Slavíka, kterému po jeho boku budou pomáhat i ostřílení parťáci Michal Maroši a Michal Prokop.

Tomáš Slavík vysvětluje, o čem je celý koncept závodu: "Jde o závod s hromadným startem. Všichni najednou vyrazí z kopce dolů, ale budou mít za sebou tři lišáky, kteří jim budou tuto jízdu trochu komplikovat a budou se snažit je porazit. Česká verze závodu se bude trochu lišit od ostatních variant Red Bull Fox Hunt. Modifikovali jsme to tím, že to nebude jen jedna čistá jízda. Budou celkem tři, ze kterých potom ti nejlepší postoupí do velkého superfinále. Další změna bude ta, že naše trať bude mnohem ostřejší, než byly ty ostatní ve světě. Budeme mít velké sekce na sjezdovkách, které budou superrychlé, ale budou přecházet i do techničtějších pasážích sjezdové trati, které budou extrémně technické, široké a bude se tam dát hodně předjíždět i ztrácet. Budou tam nachystané joker-liny - nějaké skoky a road gapy."

Připrav se, hon započne 12. října. Tři stovky bikerů odstartují z Ještědu dolů a chvilku za nimi vyjedou lišky, které se je budou snažit předjet. Kdo vyhraje?

  • Kdy? 12. října
  • Kde? Ještěd
  • Registrace? TADY - POZOR - dřívější registrace ti zaručuje lepší pozici na startu
  • Cena? 1 200 Kč (v balíčku s registrací máš i dres, cyklo láhev, permici do areálu na celý víkend)
  • Lišáci? Tomáš Slavík, Michal Maroši, Michal Prokop

Diskuze

  • anonymní uživatel M 15.10.2024 - 7:13

    www.youtube.com/...

    • anonymní uživatel M 15.10.2024 - 13:03

      Pro fandy JC(nedá se tam poznat hů is hů). Startoval zezadu. 3,04 bere Datla zprava a ten se nahlas diví. Škoda toho posledního metru.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí