MojeKolo

PEACE trip do Brna

Autor: Kuba, vydáno: 30.11.2007

Sobota ráno 6 hodin ránko a vyrážíme směr Brno. Posádka tvořená: Tom Lízal, Jeny, já a Kainy. Všichni se posbíráme v Budějicích. Kainy jako bezpečný řidič nás dopravuje do Brno city bez mapy, pár zaváhání a sme na parkovišti před výstavištěm. Platíme 120,– kachlí Parking na den (ranec)… Občerstvujeme se ještě v dodávce a vyrážíme do obřích prostor SPORT LIFE. Kde měli fakt supr lodě, karavany, no to sme čuměli, fakt vůně :)

No nemůžem se zdržovat, Tomas Lízal a jeho BMX kámík na závod BMX. Dorazili jsme na místo parku, koukám na to, všude mramor, hustej povrch. Park se skládal, na začátku mini, 2× fáňo, spine, radiusy, no prostě park, jak pro streetaře, tak pro skokany. Bmx vládne EMO life, vyznaj se, dámský trika atd.

Zabíjí spousta lidí, celkem 100 startujících, motocross. Pokusy o 720, hrozný vejšky, třišvestky, tailwhipy, barspiny, beka, prostě závod bohatej na střelce… Vítězí Michal Beran, je to fakt psychoš…backflip double tailwhip, Fróňo s tailwhipem, no prostě fakt Emo metal forever. Jeny po chvilce ježdění dělá tailtop na rádius, podjíždí mu kolo a padá na hlavu, bezvědomí, sanitka, hospitál (brzký uzdravení kámo) Pár dní pozorovačka a jedeš domu bróoo. Kainy dokumentuje, Tom Lízal co jede s náma, dává finálo, pak vyrážíme na kolej místních Kainyho známých, který nám nechali klíč na vrátnici, nic netušící babka bez problémů vydává klíč (respektive CD a v něm klíč)… nice kamuflage hellas. Nevíme do čeho jdeme, až na Kainyho…jsou to jeho crew. Pokoje mají mnoho podob, tento byl dobře zabydlený, až zatuchlý, v mikrovlnce na nás čekal karbanátek tak 14 dní starej, no kdo tam byl ten ví. Ale bylo to zadax…a to se cení pane Mára, peace to the middle east!!

Neděle ránko jsem sebrali pifka, vysypaly popelníky, klíče vracíme na vrátnici, babka cajk, zdravíme a spokojeně odcházíme. Vyjdem ven k autu a čumíme na čerstvejch 10 čísel prašánku. No tak vyrážíme cca v 9 hod zpět na výstaviště, parkujem dodávku už zkušeně mimo parking za prachy a patříme gratis. Projíždíme k pavilonu, jsme mokrý jako p… ale rychle schnem, páč vevnitř solidně topí. Park je připraveném, kluci na MTB lítaj, přidávám se, všichni sází, Bartek, žena, Kuba Vencl, toho jsem viděl v sobotu na trialu, dobře on! A všichni další! Polovina lidí má MTB pevná vidle, BMX style. Jinak padaj 3švestky, bára, tailwhipy, prostě hrozná zloba, držky… Bartek Obukovič zaslouženě 360 table, beko table baro v radiusu. Damjan transfer tailwhip spine do fáňa dopadu, je to mazec. Padá, rozjíždí to znova, dává hroznou hranu, nicméně odjezd…respekt tobě! To by tak bylo ve zkratce všechno, sorry za tak osekaném reportík, ale všude je jich dost. Díky všem, posádce, že mě vzali, PEACE teamu, za podporu, pořadatelům, Matysovy, bylo to super, těšíme se příští rok

Díky čau :)

Text: Kuba Danovič
Foto: Kainy

foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel biker fox 1.12.2007 v 12:46

    byl sem tam na bmx ale myslim ~e tohlek bylo lepaiii

  • anonymní uživatel prochy 8.12.2007 v 10:28

    verry nice

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí