Stapaho Snowscoot Contest - přeloženo

Autor: Keli, vydáno: 14.1.2008

Vážení přátelé,

Nejeden fourcrossař, bikrosař, sjezdař, freerider či zkrátka biker se nechce pustit řidítek ani v zimě a čím dál více jich objevuje stroj přímo stvořený pro bikerovy zimní radovánky – snowscoot.

Někdy v roce 1990, během chladné zimní noci v chatě kdesi ve Švýcarsku, skupina přátel, fanoušci BMX a nadšení snowboarders čekali na konec sněhové bouře. Franck Petoud, dnes držitel patentu a majitel značky Insane Toys, tehdy dostal prostý nápad rozříznout jeho snowboard a jeho části upevnit na rám BMX kola. Zrodil se první snowscoot.

Před lety propadl tomuto jednoduchéme a přesto tak zábavnému stroji také dvojnásobný mistr světa ve fourcrossu, Michal Prokop. A právě Michal vás jako nový pilot snowscootu značky Insane Toys zve na Stapaho Snowscoot Contest již příští víkend na Dolní Moravě.

Martin Kňava, pořadatel akce a dovozce značky Insane Toys informuje:

"V 16.- 17.2.2008 nás čeká obdoba fourcrossu, Snowscoot 4X! Závod se pojede na několik rozjížděk, body za umístění se budou sčítat a závodníci s nejvyšším počtem bodů postoupí dál. Chceme, aby si všichni zajezdili co nejvíce, takže program přizpůsobíme podle domluvy na místě. Trať bude upravena na co nejlehčí a nejbezpečnější variantu, není cílem se zranit, ale co nejvíce si zajezdit. Určitě si vezměte chrániče a přilby! Bez přilby nebudete puštěni na trať.

Zveme všechny, kdo už snowscoot mají i ty, kdo by si ho rádi vyzkoušeli. V neděli vám budou k dispozici různé modely Insane Toys k zapůjčení a otestování zdarma! Jde hlavně o setkání a společné poježdění."

Další informace je připraven vám poskytnout Martin Kňava na telefonu: 774 858 622 nebo na e-mailu: martin@outlinesport.cz

Vše o snowscootech a produkci značky Insane Toys naleznete na stránkách českého dovozce www.outlinesport.cz nebo přímo na webu značky Insane Toys na adrese www.snowscoot.com

Nashledanou na Dolní Moravě!

Diskuze

  • anonymní uživatel LaDarecek 15.1.2008 v 19:31

    ... vypadá to ale bledě se sněhem ... by se musel stát zázrak :-(

  • anonymní uživatel koláč (pata.strukal (a) centrum.cz) 16.1.2008 v 15:46

    jn ale snad se stane...

  • anonymní uživatel LaDarecek 16.1.2008 v 19:47

    ... zázrak se nekoná, přesunuto na únor ...

  • anonymní uživatel Karl fon bahnhof 16.1.2008 v 20:32

    Sakra,jsem se těšil.no snad v únoru.

  • anonymní uživatel Drobek 19.1.2008 v 20:45

    Pičo už sem měl namazáno doufám že to ještě dopadne

  • anonymní uživatel polda (polda25 (a) seznam.cz) 21.1.2008 v 18:11

    musi nasnezet,protoze se tesim jak hovado!!!!!!!!!!!!!bude tam strasna prdel a to nemluvim o veceru,tak se kluci uvidime v unoru,cus

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí