GT/PEMM BRNO DIRT JAM

Autor: Keli, vydáno: 15.2.2008

Zdravím všechny bikery a hlavně příznivce dirtu!
Jaro pomalu klepe na dveře a je čas zaškrtnout si do kalendáře nějakou tu akcičku na kterou se můžete těšit.
A protože se v Brně přes zimu neflákáme,můžete si rovnou vzít tužku a najít si poslední víkend v květnu a na sobotu 31.5.08 si napsat GT/PEMM BRNO DIRT JAM.

To je totiž akce kterou pro vás právě chystáme a vzhledem k tomu,že jsme již ukončili všechny důležitý jednání,je čas to vypustit do světa.
Stejně jako loni se akce odehraje v luxusně připraveném dirtparku v Brně Bystrci a pojedou se kategorie mtb, bmx a na konec best trick na step-upu.

Hlavním sponzorem je opět značka GT,kterou nemusím představovat a role druhého hl.sponzora se ujala fa. PEMM Brno,což je prodejce automobilů značky KIA MOTORS.
Díky těmto sponzorům se vy, co si brousíte zuby na bednu můžete těšit na podíl z 10.000,–Kč nebo luxusní sedací pytel od Wegettu,který vám dodají v barvách dle vašeho výběru.
Pro ty,co se umístí od 4. do 10.místa čekají věcné ceny od GT, TBB-bikes, Meatfly, Vans a nesmí chybět punkově vyladěné věcičky od KRUTORu.

Zatím nepočítáme s oficiální kategorií junior,ale pokud se objeví pár odvážných mladých riderů ať už na bmx,nebo mtb,určitě se pro ně najdou nějaké ceny o které můžou zabojovat.

Systém závodu bude stejný jako loni,jediná změna bude,že oficiálně začne závod již v 10.00 tréninkem za asistence sanitky,takže si do 13.00,kdy začne kvalda,můžete v klidu nalítat všechny skoky.

Speakrovat bude známá to dvojice Majkl Matys a Marwin.

Pro závodníky bude vyhrazený prostor pod mega stanem s občerstvením a o pohodlí se postará opět fa.Wegett,která tam dovalí plnej náklaďák sedacích pytlů a koulí a bůhví čeho na čem se dá sedět,nebo válet.
Pro lidi co přijedou z daleka a budou potřebovat někam složit hlavu,jsem domluvil ubytko v kempu Obora na brněnské přehradě cca 8 km od dirtparku. Informace o cenách apod.si najděte na www.autocampobora.cz.
Zde se odehraje i afterparty,takže to hned po závodě nezabalíme jako loni,ale přesunem se do kempu a tam pořádně oslavíme,že jsme to všichni přežili ve zdraví(aspoň v to doufám).
Počítáme i s variantou,že někdo přijede vlakem apod. v tomto případě to záleží na osobní domluvě předem,jsme schopni zajistit odvoz jak ráno z kempu, tak po závodě zpět. Jezdí tam sice autobus,ale nejsem si jistej, jestli trefíte na řidiče s dobrou náladou.

To je ode mě zatím vše. Pilně trénujte,protože to bude peklo. Na akci samozřejmě stále makáme,takže se časem přihlásím s nějakou novinkou.

Peťan.
petanborek@seznam.cz

Diskuze

  • anonymní uživatel lq 15.2.2008 v 14:05

    juhuu bastrr uz ted se tesim

  • anonymní uživatel Dawe 15.2.2008 v 18:55

    JUHU motokros pičo

  • anonymní uživatel lukynDC 15.2.2008 v 19:00

    ty kraso stiil

  • anonymní uživatel finch (vinsroman (a) seznam.cz) 15.2.2008 v 22:01

    dyz udelam maturu tak prijedu:-D

  • anonymní uživatel saSaT 16.2.2008 v 12:08

    kde přesně to tam je???

  • anonymní uživatel Switch(89.103.39.15) (switch.biker (at) seznam.cz) 16.2.2008 v 12:52

    Na louce za mateřskou školkou v Brně bystrci.... je tu mapka

  • anonymní uživatel kubajs 17.2.2008 v 21:35

    yes uz se tesiiim

  • anonymní uživatel Jan9 (gt.jan (a) email.cz) 27.2.2008 v 20:24

    píšu si, jsem tam, uz mam GT, tak tam muzu , hehe((

  • anonymní uživatel more 25.3.2008 v 15:10

    registrace probíhají až v daný den namistě??

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí