GT/PEMM BRNO DIRT JAM Info nr.II

Autor: PR, vydáno: 15.4.2008

Zdarec bikers!!! Čas neúprosně letí a jak to bývá věci se mění. V našem případě naštěstí k lepšímu. Je načase vám naservírovat novinky o GT/PEMM BRNO DIRT JAM, což je akce kterou by si milovníci velkých poletů na malých kolech opravdu neměli nechat ujít.

První a nejdůležitější je datum. Tady musím poděkovat Jirkovi Karlíkovi za to, že mě hned po zveřejnění prvního infa o akci upozornil na krytí termínu s Austrian king of dirt (31.5.08). Je jasný, že by závod byl značně ochuzen na účasti, takže jsme to posunuli o týden a to na 7.6.08.

Touto změnou jsme bohužel přišli o avizovanej koncert Annie’s Trip a Overhype, jež měli zahrát na afterparty, ale myslím, že už si nějakou náhradní zábavu najdem. Ubytování i afterparty samozřejmě platí, to je domluveno v autokempu Obora na brněnské přehradě, což je asi osm kilometrů od parku. Informace o cenách apod. si najděte na www.autocampobora.cz Pro lidi, co by potřebovali pomoc s odvozem (pouze dirtpark-obora) bude k dispozici dodávka, ale to bude potřeba řešit předem po mailu.

Další změny a tentokrát opravdu k lepšímu jsou v kategoriích. Díky podpoře brněnského bikeshopu CYKLOCENTRUM cyklos Brno se otevírá kategorie JUNIOR. A to konkrétně pro bikery(ky) ve věku do 15-ti let bmx a mtb dohromady. A teď se podržte, děcka si to rozdají rovnou o 5.000,– Kč plus věcné ceny. Podotýkám, že v dirtparku jsou mimo velké řady a step-upu i lavice, spina, popř. malá řada, takže si tam zajezdí opravdu každý ať na bmx, nebo mtb.

Ani startující ve věku nad 15 let nebudou ošizeni. Vstupem dalších sponzorů a to hlavně značek Manitou a Bell je prize money pro kategorie BMX a MTB navýšena z 10-ti na 20.000,– Kč a k tomu samozřejmě pro každou kategorii 1 sedací pytel WEGETT. Dále věcné ceny od GT, TBB-bike, MEATFLY, VANS, MAXXIS, DA BOMB a KRUTOR. Systém odměn pro první tři bude za 1.místo 7.000,– Kč, 2.místo 3.000,– Kč a 3.místo sedací pytel od Wegettu.

Se zvýšením prize money očekáváme větší účast pro riderů, takže v souvislosti s tím trochu upravíme formu závodu. Abychom předešli nekonečně dlouhé kvaldě, tak z každé kategorie postoupí do finále pouze pět jezdců, kteří se v něm utkají s dalšími pěti, kteří kvaldu nepojedou, protože by z ní tak jako tak postoupili. Navíc myslím, že se můžeme těšit na návštěvu ze zahraničí, takže ani naši nejlepší z nejlepších to nebudou mít úplně snadný. Po skončení finále se ještě ti co jim zbudou síly, můžou utkat o ceny od Meatfly v best tricku na step-upu. Vítěze si rozhodnou sami diváci, protože mezi tím už bude porota pod vedením Saši Rovného z TBB počítat výsledky a rozdělovat ceny pro hlavní kategorie. Celou tuhle srandu okomentují Michal Matys a Marwin.

Pro jezdce a jejich komparz bude letos připravena neprodyšně uzavřená WEGETT ZONE, kde bude k dispozici jídlo, pití a křídla od Red Bullu. Pro maximální pohodu bude připraveno mega Wegett pytlů a u vchodu bodyguard, takže se tam nikdo cizí nedostane.

O tom, jak vypadá dirtpark po zimě si můžete udělat představu z fotodokumentace. Pár zodpovědných jedinců už sice lítá po parku s lopatou, ale lidi na kolech jsou stále v přesile, takže to bude asi chvíli trvat, než se bude dát fakt dobře zajezdit.

Měsíc před závodem se ještě ozvu s aktuálními informacemi a spustíme internetovou soutěž o ceny od GT, Maxxis, TBB-bike, Meatfly a o dva sedací pytle WEGETT.

Biku zdar!

Peťan Borek
petanborek@seznam.cz

Diskuze

  • anonymní uživatel Petan (petanborek (a) seznam.cz) 15.4.2008 v 12:35

    info spešl pro brňáky:tuhle sobotu a neděli je v dirtparku brigáda.Nepíšu to pro to,abych tam nahnal pracovní sílu(to by bylo dost naivní),spíš bych chtěl poprosit lidi,kteří by se lopaty nedotkli ani kdyby se měli...,aby zůstali doma,nebo jeli otravovat někam jinam. Na druhou stranu musím moc poděkovat těm pár lidem(jmenovat radši nebudu,nerad bych na někoho zapoměl)co se o dirty fakt starají za jejich práci a čas.Díky kluci! bez vás by to nefungovalo.Peťan

  • anonymní uživatel Bahy (Bahy.Bahula (a) seznam.cz) 15.4.2008 v 18:27

    Krása,urco se k vam podivam,Zatim JCR

  • anonymní uživatel GEGE (http://www.bikefly4you.wgz.cz/) 17.4.2008 v 18:11

    hosi ja jak vidim tu kategorii do 15 tak se těším mega moc mam 14...Musím jeste do te doby pohrotit víc triků at nejedu zbytečně.Dirty mate uplne nadherné... nejlepsi z Republiky!!!pro me teda...jak me dojde novy rám určitě dojedu:)

  • anonymní uživatel petan (petanborek (a) seznam.cz) 17.4.2008 v 18:56

    upřesním kategorie-komu bude v den závodu 15 let,patří do juniorů

  • anonymní uživatel Bahy (Bahy.Bahula (a) seznam.cz) 27.4.2008 v 10:52

    Cau,jestli bude hezky tak prijedu 14

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí