reklama

dirtbiker vyklízí sklad

Autor: PR, vydáno: 21.4.2008

Již v červnu dirtbiker odstartuje svou druhou padesátku, a tak je třeba do ní vstoupit s „čistým stolem“. Redakce prohrabala svůj sklad a našla tam spoustu starých vydání DB, které by byla škoda odvézt do sběru. A tak máte nyní jedinečnou příležitost doplnit si svůj archiv o některé dnes již historické kousky – k mání jsou převážně čísla z ročníků 5 až 8, ale najde se tu i řada kousků z prvních čtyř ročníků, tak neváhejte a přijďte si vybrat.

Rozdávání časopisů proběhne ve středu 23. dubna od 14 do cca 17 hodin, podle zájmu a do vyčerpání zásob, a to přímo před redakcí na adrese 8. listopadu 53, Praha 6 (tram 25 a 15 z Hradčanské, 22 z Malostranské, zastávka Břevnovský klášter – viz mapa zde)

A ještě prosba od redakce: V tuto chvíli vůbec nemáme představu, jaký bude o časopisy zájem, kolik vás přijde. Zájemce tedy předem prosíme, aby v případě, že se vás sejde hodně, měli ohled na ostatní a brali si od každého po jednom kousku pro sebe, případně po dvou pro kámoše (kterých čísel bude dost, tak si samozřejmě můžete vzít i víc kousků). Zároveň také prosíme o dodržování pořádku v okolí redakce, rozhodně nechceme nacházet časopisy válet se na zemi. Abychom si udělali představu, kolik vás přijde, dejte nám pokud možno zprávu na: zdenek.svatos@dirtbiker.cz

Předem děkujeme a těšíme se na vás.

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí